Ako KFOR neće da reaguje, IMA KO HOĆE (FOTO)

Extra

Imamo na desetine povređenih naših ljudi. Zbog akcije Kurtija, Aleksandar Vučić se hitno uputio ka Raškoj, gde će u 15 sati imati sastanak sa predstavnicima Srba sa KiM – kazao je Petković na konferenciji za novinare.

Petković je istakao da je ova akcija sprovedena “po nalogu psihopate Kurtija”. On je potvrdio da je ranjen Srećko Sofronijević (36) i da se lekari bore za njegov život.

On je naveo da je kosovska policija otvorila vatru na “goloruki srpski narod”.

– Sve ovo je direktno maslo  Aljbina Kurtija koji želi da izazove krizu širih razmena i da se sveti Srbima i da osvoji sever. Zahvaljjući narodu na KiM i Vučiću koji je na putu ka Raškoj, mi smo uspeli da sprečimo krizu mnogo većih razmera – naveo je on i zapitao se koji će sledeći potez biti  Kurtija

On je upitao šta će preduzeti NATO, KFOR, “čija je obaveza po Rezoluciji 1244, da brani srpski narod i obezbedi sigurnost i bezbednost”.

“O čemu da pričamo kada se lekari bore za život čoveka koji je povređen. Krenuli su oklopnim vozilima na ‘fantu’ i ‘snikers’ i naše lekove”, kazao je Petković pokazujući fotografije pripadnike ROSU i kosovske policije koji su pucali na srpski narod.

Pozivamo KFOR i međunarodnu zajednicu da zaustavi ludilo Kurtija.

– Ako KFOR nije spreman, ima ko hoće – zaključio je Petković.

Izvor: Srbijadanas.com