ALEKS PONIŽENA, “OSJEĆALA SAM SE JADNO”: Pogledajte njenu reakciju kad su joj rekli za Dejana i Sandru, DEJANOVA REAKCIJA IZA SVE GOVORI (VIDEO)

ALEKS PONIŽENA, “OSJEĆALA SAM SE JADNO”: Pogledajte njenu reakciju kad su joj rekli za Dejana i Sandru, DEJANOVA REAKCIJA IZA SVE GOVORI (VIDEO)

Info

Sinoć je održana emisija “Pitanja novinara”, voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje postavio Aleksandri Nikolić:

Ne ide mi tvoj izgled sa onim što se tebi vrzma po glavi, rekao bih da imaš nekih nesigurnosti. Koliko te izjeda crv sumnje da će se Dalila i Dejan pomiriti – glasilo je pitanje.

– Normalno je da mi je to u glavu, bili su pet godina zajedno, on je nju volio kao Boga… Sa druge strane on se šali sa nekim zadrugarkama, a ja sa Janjušem, neću imati komunikaciju, mislim da tako treba da bude. Neću ga komentarisati. Dejan mi za sada ništa ne zamjera, ali mu sve stoji u glavi, kao da sam na nekom testu, plaši se da će od mene doživeti nešto što je već doživeo ali od mene sigurno neće doživeti. Mi smo stalno zajedno, zaljubila sam se i to je to. Neću da kvarim ovu ljubav. On je sa mnom uvijek otvoren i o svemu pričamo… Mislim da je i on zaljubljen u mene koliko i ja u njega. Kada je bio pušten snimak Sandre i Dejana svi su pričali e to je prava ljubav, a meni to smeta, iskreno. Dosta mi je zasmetalo. Ajde klip kao klip, videla sam ja i poglede, nisam se osjećala prijatno, htjela sam da se osamim malo ali Dejan je došao kod mene i eto. Osjećala sam se jako jadno i ružno, nije Dejan rekao ništa loše ali… – pričala je Aleks.

– Otvoreno si pričala sa njim o emocijama u tom trenutku, ali on je rekao da je sa njima prošao pakao, a ti si rekla da se oni ne gledaju istim očima. Šta to znači? – pitao je Darko.

– Da, ja tako gledam nekoga u koga sam zaljubljena. Vidjela sam i sa njegove i sa njene strane – odgovorila je Aleks.

U video – prilogu pogledajte detaljnije: