Da li ste ih primetili? 5 znakova koji pokazuju da imate anđela čuvara

Da li ste ih primetili? 5 znakova koji pokazuju da imate anđela čuvara

Info

Da li ste ikada naišli na znak ili poruku u vreme kada ste mislili da nema nikoga da vam se nađe? Pa, možda je neko tu za vas sve vreme.

Foto: Shutterstock

U životu dolazi mnogo faza kada osećamo da smo učinili sve što je u našoj moći da sadašnjost učinimo boljom. Ali šta se dešava kada oblaci očaja još uvek ne izgledaju jasno? Šta se dešava kada mislimo da nemamo nikoga ili ništa da nam pomogne?

Mnogi bi rekli, mi se držimo vere i nade. Vera je nešto što nas drži za ruku u vreme kada izgleda da sve ostalo napušta našu stvar. Jer znamo da Svemogući neće dozvoliti da naše patnje budu uzaludne. A jedan od načina univerzuma da nam stavi do znanja da ipak nismo sami je preko naših anđela čuvara.

Postoji nekoliko neobičnih znakova koji nam se mogu isprečiti ispred nosa, a koji ukazuju da smo u prisustvu anđela čuvara.

1. Duga
Jedan od najistaknutijih znakova iz univerzuma je duga. Ako se iznenada pojavi duga pred vama, u blizini vašeg doma ili radnog mesta u redovnom danu, to može značiti da vas anđeo čuva. Možda vas pokušavaju obavestiti da su bolji dani na pomolu i da niste sami kroz ova teška vremena.

To takođe može značiti da vas pokušavaju uputiti na mesto koje ste ranije posetili. Možda tamo možete pronaći neke preko potrebne odgovore.

2. Belo pero
Ako slučajno naiđete na belo pero ili perje u neočekivano vreme ili mesto, to je glavni znak prisustva anđela čuvara. Belo perje povezano je sa krilatim anđelima i stoga je lako shvatiti njihovu svrhu.

Krilati anđeli koriste perje svih veličina i oblika kako bi vam dali do znanja da hodaju s vama, pa čak i kada ne primetite, o vama se vodi računa. To je njihov nežan način da vas obaveste da će uskoro biti pronađeni odgovori na pitanja koja ste postavljali.

3. Snovi
Dok spavamo, naši umovi su podsvesno otvoreni za primanje poruka iz univerzuma, pa su snovi uobičajeni način da anđeli čuvari komuniciraju sa nama.

Kada imate jedan san, iznova i iznova, to može značiti da vaš božanski anđeo pokušava da vam prenese određenu poruku, ako to ne možete da dešifrujete, možete početi da vodite dnevnik snova i posvetite im više pažnje i misli.

4. Leptir
Smatrani čistim dušama i nosiocima sreće, leptiri su oduvek mamili ljudska bića. Rečeno je da se preminule duše naših voljenih povezuju s nama preko leptira.

Takođe se veruje da nam se anđeli čuvari javljaju preko leptira i upućuju nas na odgovore. Dakle, kada vidite leptire kako lebde nad vama ili vas usmeravaju negde, to može značiti da je anđeo u vašoj blizini.

5. Anđeoski brojevi
Ponavljajući nizovi brojeva kao što su 1111, 777, 1234 i 0101 način su univerzuma da vam pošalje značajne signale. Kad naiđete na ponavljajuće brojeve i šare, to možda nije slučajnost, već znak iz univerzuma. To mogu značiti različite stvari.

Iako neki brojevi ukazuju na to da morate imati poverenja u sebe i ostati jaki, drugi vas mogu obavestiti o nesrećnom incidentu koji će se uskoro dogoditi, ili čak biti znak stvari koje morate izbegavati, dok drugi nizovi mogu preneti deo dobre vesti. Anđeoski brojevi su put univerzuma ako nam kažu da nas posmatraju.