DJECOUBOJICA KOPITZ dobro spava, ali se žali na hranu, lisice, bolnički tretman….

Extra

Nakon što je već dvije noći zaredom prenoćio u policijskim prostorijama na Oranicama, trostruki ubojica djece Harald Kopitz (56) u prijepodnevnim satima će biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, s obzirom na to da je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, nakon što se jučer pred njima branio šutnjom, zatražilo jednomjesečni pritvor.

Kako doznaje Jutarnji list, Kopitzu, kojeg su stručnjaci okarakterizirali kao egocentrika, protekli dani pod budnim okom liječnika i policije od trenutka uhićenja nisu sjeli.

Negodovao je na bolničku hranu kao i na cijeli bolnički tretman, a smetale su mu i policijske lisice jer je smatrao da su mu bile previše stisnute i da za time nema potrebe.

Podsjetimo, protiv Haralda Kopitza (56), osumnjičenog za ubojstvo svoje troje djece, državno odvjetništvo pokrenulo je istragu zbog tri kaznena djela teškog ubojstva na podmukao način. 
Istražni zatvor bi mu, osim zbog opasnosti od bijega kao austrijskom državljaninu, mogao biti određen i zbog posebno teških okolnosti zločina koji mu se stavlja na teret.

Kopitzov odvjetnik po službenoj dužnosti Marko Ivica kazao je nakon ispitivanja u policiji, koja je protiv Kopitza tužiteljstvu podnijela kaznenu prijavu, da je njegov branjenik  stabilnog psihičkog stanja.

Objava DJECOUBOJICA KOPITZ dobro spava, ali se žali na hranu, lisice, bolnički tretman…. pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.