ĐEDOVIĆ PRED SVIMA OTKRIO ŠTA JE CAR URADIO DALILI: Muk u Zadruzi, nije mogao DA PREŠUTI (VIDEO)

ĐEDOVIĆ PRED SVIMA OTKRIO ŠTA JE CAR URADIO DALILI: Muk u Zadruzi, nije mogao DA PREŠUTI (VIDEO)

Info

 Utoku je glasanje za najnepoštenijeg zadrugara. Ovonedjeljni vođa Lepi Mića dao je riječ Aleksandri Nikolić.

 – Ima dosta nepoštenih ljudi, većina. Predstavljaju se kako poštuju kodekse, prave žene, ali ih neću navoditi. Navešću Gruju, vidim da se on sad naljutio. Prevario si ženu javno, ti ne znaš kako se ona osjećala -pričala je Aleks.

Je l’ sam ja jedini koji je to uradio? – pitao je Gruja.

– Ja sam ti rekla da ne mogu nikad da te opravdam, to je nešto najodvratine i treba da se nosiš sa tim. On jeste neko ko hoće da podijeli, ali meni je to najodvratije, jer neke druge stvari neću da spominjem – dodala je ona.

Ja sam ispala četo prema Mensuru, a za mene je Dalila – rekla je Milica Veselinović.

– Dalila jeste bila nepoštena, ali ne mogu da osudim, ako je nekoga ostavio, a zaljubio se u drugog. Jutros sam pričao sa Dalilom i jeste mi nepošteno da se priča, radim za tvoje dobro, pa ti izvadim oko za tvoje dobro. Moraju da se nađu blaži i bolji oblici. Ne podržavam da ljudi vode ljubav, pa se svađajuću pomići stvari preko kojih su prešli. Kao što sam govorio Dejanu da ne laže da je prešao preko nekih stvari, on je govorio da polako prelazi. Mislim da Car može, jer su iste starvari urađene. Ne mogu da podržim da je za moje dobro da me neko pljune pet puta u facu – govori je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.