“ĐUBRE USTAŠKO, ZABRANITE JOJ DA NASTUPA U SRBIJI”: Vučićevi mediji napali Severinu

Extra

Severina Vučković, “cajka” iz Splita koja se više puta udavala u Srbiju, na novoj regionalnoj televiziji UNA TV trebala je imati svoj show. Unu mnogi nazivaju i “Dodikova TV” jer je u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

No, Severina je upravo zbog pojedinih Dodikovih izjava odustala od talk showa, pojasnivši svoju odluku kako “ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”.

Dan nakon te odluke režimski mediji u Srbiji po Severini su sasuli drvlje i kamenje.

“Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažirao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pjevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku”, objavio je Objektiv.rs kao komentar na izjavu pjevačice da ne želi surađivati s onima koji negiraju genocid u Srebrenici, “pa se postavlja pitanje da li srpska kladionica priznaje nepostojeći genocid”. Dodali su kako Severini “ne treba povod kad se radi o novcima”.

“Severina je ovim jasno dokazala da vjeruje da je ratni zločin koji se dogodio 1995. godine u Srebrenici zapravo genocid, kao i da svi njeni suradnici tako misle, budući da ona ne bi ni surađivala s njima da nije tako. Dovodi se u pitanje ima li i poznati lanac kladionica takav stav. Naime, Severina, Miloš Biković Rade Šerbedžija dio su najnovije reklamne kampanje kladioničarskog lanca”, napisao je Objektiv.rs.

Podsjetili su i na to da je Severina “u posljednje vrijeme imala već nekoliko ispada, te da je u SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Zamjerala je patrijarhu što je u dobrim odnosima sa ocem njenog sina Milanom Popovićem, sa kojim se već neko vrijeme sudi oko skrbništva”, dodali su.

Nadalje, Informer.rs piše da se “Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju optužiti čitav srpski narod i označavajući ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar dio svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gdje i dan-danas redovno nastupa”. Navedeni je portal pozvao na zabranu ulaska Severine u Srbiju “u najkraćem roku”.

Prema pisanju Informera, Severina “bolesno mrzi Srbe”, a svoje mišljenje dao je i folk pjevač Miloš Bojanić koji je “zgrožen njenom izjavom” te je, kao i oni, zaključio da “Severinu ne treba pustiti ni da kroči u Srbiju”.

“Država treba odmah reagirati i zabraniti joj ulazak u zemlju. Mi smo dostojanstveni i sve praštamo, ali ne smijemo baš dozvoli da razni pljuju po nama. Pa ta žena je bila u braku sa dva Srbina, a sa jednim ima i dijete!? Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi”, poručio je pjevač.

Objava “ĐUBRE USTAŠKO, ZABRANITE JOJ DA NASTUPA U SRBIJI”: Vučićevi mediji napali Severinu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.