General Glasnović: Mauzolej Vukašina Šoškočanina – može, murali posvećeni Vukovaru – ne može! Laku noć Hrvatska

Extra

General hrvatske vojske i nekadašnji saborski zastupnik Željko Glasnović osvrnuo se na prošlotjedno brisanje murala posvećenog Vukovaru u Zagrebu – dok istovremeno spomenike velikosrpskim agresorima na Hrvatsku poput Vukašina Šoškočanina usred Borova sela nitko ne smije ukloniti.

“Od heroja napraviše zločince a od zločinaca napraviše heroje. Od žrtve napraviše agresora, od agresora napraviše žrtve. To ima samo u Croslaviji. Slaviti krvnike i obljetnice njihovih monstruoznih zločina počinjene nad vlastitim narodom a ponižavati, omalovažavati i degradirati svoje osloboditelje. Živjeti u Hrvatskoj a toliko mrziti i prezirati sve što je hrvatsko.” – upozorava general Glasnović.

Komentar generala Glasnović prenosimo u cijelosti:
Mauzolej Vukašina Šoškočanina u sred Borova sela – može, spomenici patrtizanima diljem RH – može, stotine jama pune hrvatskih kostiju – može, ulice i trgovi nazvani imenima najvećih masovnih ubojica – može, zvijezde petokrake po zgradama i zastavama – može, grafiti neprežaljene Juge, krvavog bravara i komunizma – može, marširanje gradovima uz taktove “ljubičice bijele” – može.
Murali posvećeni Vukovaru, 204. gardijskoj brigadi, generalu Praljku i Dinamu – ne može. Od heroja napraviše zločince a od zločinaca napraviše heroje. Od žrtve napraviše agresora, od agresora napraviše žrtve. To ima samo u Croslaviji. Slaviti krvnike i obljetnice njihovih monstruoznih zločina počinjene nad vlastitim narodom a ponižavati, omalovažavati i degradirati svoje osloboditelje.
Živjeti u Hrvatskoj a toliko mrziti i prezirati sve što je hrvatsko. Boriti se za neovisnost i slobodu pa tu istu slobodu prodati za par srebrnjaka. Zastrašujuće. Selektivna memorija hrvatskog naroda je dosegla svoj vrhunac. Apatija, amnezija i indiferentnost samo su neke od karakteristika prosječnog Hrvata koji i dalje sjedi pasivan u svom domu skrivajući se iza svoje tipkovnice.
I dok virtualno ratuje za svoju zemlju, s kokicama u rukama čeka konačni rasplet i nastavak svoje bezbrižne budućnosti za koju se neće sam izboriti. Zašto i bi? On je ovakve svojom indiferencijom i doveo na vlast. Laku noć Hrvatska!

Objava General Glasnović: Mauzolej Vukašina Šoškočanina – može, murali posvećeni Vukovaru – ne može! Laku noć Hrvatska pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.