Hrvati na Facebooku oduševljeni snimkom premlaćivanja ilegalnih imigranata: “Samo nastavite, neka vam i vojska pomogne”

Extra

Nakon što su sinoć objavio snimke na kojima maskirane osobe, s takozvanim fantomkama, udaraju ilegalne imigrante koji potom bježe iz Hrvatske natrag u BiH, o svemu su se na društvenim mrežama oglasili i brojni građani.

Manji dio komentara osuđuje mlaćenje migranata, dok većina to na ovaj ili onaj način odobrava i podržava.

“Podrška maskiranim osobama”, “Samo jako!”, “Svaka čast MUP-u Hrvatske”, “Pametno da su se sjetili skinuti obilježja i staviti fantomke, čista podrška, momci”, “Podrška policiji koja svaki dan gazi po blatu za naš mir, po kiši, vjetru i hladnoći da bi jazavci s krapinske iz toplog grijanog ureda imali što za pisat’. Niste surađivali s vodećim europskim medijima jer u njima nema ništa europsko!” neki su od komentara koji se mogu naći na Facebooku.

Neki zaključuju da migrante “sigurno ne mlate bez razloga”, drugi da je riječ o “ISIL-ovcima”, treći da su to “teroristi”, četvrti zlokobno podsjećaju da bi se na migrante moglo i pucati. “Mogli su barem s nekim ozbiljnim oružjem”, apelira jedan komentator.

Objava Hrvati na Facebooku oduševljeni snimkom premlaćivanja ilegalnih imigranata: “Samo nastavite, neka vam i vojska pomogne” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.