“JA SAM SVOJE U ZADRUZI ODRADIO”, ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: Evo šta govori Dejan

“JA SAM SVOJE U ZADRUZI ODRADIO”, ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: Evo šta govori Dejan

Info

Odnos Dejana i Dalile Dragojević sve više intrigira javnost, a sad i njen raskid sa Filipom Carem drži pažnju gledalaca.

Naravno u ovakvim situacijama, pojavljuju se razne “teorije zavere” budući da podršku ima i Dejan, ali i Dalila, te svako ko voli Dragojevića, govori loše o Dalili i obrnuto.

Iako je Dalila ispala “crna” u situaciji sa Dejanom, ipak je osuđuju i za odnos sa Filipom, dok sa druge strane postoji ogromna podrška, te oni koji se slažu sa Dalilom, smatraju da je ona sve radila iz ljubavi.

Sada je isplivao snimak koji se širi po društvenim mrežama na kom je Dejan govorio kako je patio za Dalilom, a predstavljeno je da je on to sve navodno radio zarad pobjede ili višeg plasmana, kao i navodnog većeg honorara:

– On je svoje odradio. Dao je ženu u ugovor, za bonus honorar, spavanje, al*ohol i druge povlastice – između ostalog stoji u opisu ovog videa.

– Ja sam svoje ovde odradio! I propatio i isplakao, i raskrstio i uplovio u nešto novo, što meni odgovara i što mi prija – rekao je Dejan u snimku.