MLADI ČETNICI UPLAŠILI REPORTERA N1: Pokušao je pobjeći, pogledajte snimku

Extra

Završeni su prosvjedi u Beogradu, razišli su se svi aktivisti, a mural ratnog zločinca Ratka Mladića i dalje se štiti i nemoguće mu je prići. Ovo je potvrdio reporter N1 televizije Filip Jurkić čije su javljanje uživo prekinuli desničari koji su branili mural uzvikujući pritom parole protiv migranata i pružajući podršku Ratku Mladiću.

Kasnije je reporter u javljanju uživo u program pojasnio da su desničari prišli našoj novinarskoj ekipi tražeći da govore za N1 televiziju. Nazvali su ih, kaže izdajicama i pitali su zbog čega podržavaju one koji podržavaju lik i djelo Ratka Mladića.

“Optužili su nas također i da njih ‘provlačimo’ kroz blato i da naši gosti u našem programu govore negativno o njihovoj organizaciji koja ima izrazito desničarski karakter. Policija je bila prisutna tu sve vrijeme, nisu reagirali, ali su pomno pratili razvoj situacije. Nisu bili nasilni, samo su željeli porazgovarati i kako kažu održati nam lekciju o objektivnom novinarstvu”, kazao je reporter N1.

U trenutku javljanja, reporter je rekao da su skoro svi aktivisti otišli, ali da je ostalo desetak desničara i kordon policije koji se spremao za polazak.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

l

Objava MLADI ČETNICI UPLAŠILI REPORTERA N1: Pokušao je pobjeći, pogledajte snimku pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.