MOŽEMO NE ODUSTAJE OD ”KLJUČNIH TEMA”: Kekin traži uklanjanje murala posvećenom Zvoni Bobanu

Extra

Ivan Kekin gostovala je na N1 televiziji kako je korektno da se obrisao mural Praljka jer je on ratni zločinac, a poručila je kako bi maknula i Bobanom mural pored škole.

“Došlo je do nesporazuma s komunalnim redarom koji je bio prerevan. Građani su tražili da se ukloni mural ratnog zločinca. Ako govorimo o antidomoljubnim elementima, onda treća reći koliko su Bandić i HDZ zadužili građane Zagreba

“To je pravo antidomoljubno ponašanje. ja ne znam koji je komunalni redar to napravio. Murali će biti nadoknađeni, mural ratnog zločinca će biti uklonjen što mislim da je korektno i idemo dalje”, rekla je Kekin.

Na pitanje bi li uklonila i mural Zvonimira Bobana koji je posvećen legendarnoj utakmici Dinamo-Crvena Zvezda iz 1990. godine, Kekin odgovara da bi, a osvrnula se i na prozivke zastupnika Mosta Goluže koji smatra kako nova vlast želi maknuti i taj mural.

“Zastupnik Goluža također misli da smo izvršili desant. On je iskoristio situaciju kako bi se približio svom biračkom tijelu. Mislim da nije primjereno da nasilje bude pored škola. Ja osobno, bih maknula i Bobanov grafit jer ne vidim potrebu da nešto nasilno stoji pored škole”, rekla je Kekin.

Objava MOŽEMO NE ODUSTAJE OD ”KLJUČNIH TEMA”: Kekin traži uklanjanje murala posvećenom Zvoni Bobanu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.