NEMA ŠANSE DA PROVALITE: Možete li da pogodite ko je na ovim slikama majka, a ko kćerka?

Zanimljivo

Ubijeđeni smo da su ove žene pronašle fontanu mladosti, a njihove kćerke mogu biti zadovoljne što su naslijedile majčine gene – ne moraju da brinu kako će izgledati kada ostare.

Pogledajte fotografije i pokušajte zaključiti ko je majka, a ko kćerka.

1.

Na ovoj porodičnoj fotografiji nalaze se bliznakinje Kajlan i Kajla Mahomes. Ali ko je treća žena na slici? Lijevo se nalazi njihova 37-godišnja majka.

2.

Ovde je razlika malo očiglednija. Desno na fotografiji je Amber Rajli – zajedno sa svojom majkom Lesli. Njih dvije toliko liče da su čak sa ovom fotografijom pobijedile na takmičenju za najveću sličnost majke i kćerke.

3.

Gledajući ovaj trio, da li biste ikada pogodili ko su kćerke, a ko majka? Na slici su sestre Kajla i Šejan sa svojim majkom Nikiom Grifit – ona je žena sa punđom!

4.

28-ogodišnja Polina Maskimova je uspješna ruska glumica. Sa njene lijeve strane nije njena sestra bliznakinja, već njena 51-godišnja majka Svetlana.

5.

 

Desno na slici je 19-ogodišnja Navia Naveli Nanda, unuka dvoje čuvenih bolivudskih glumaca. Pored nje se nalazi njena 43-godišnja majka Šveta.

6.

Lijevo na slici se nalazi 41-godišnja američka glumica Evelin Lozada, zajedno sa njenom 24-godišnjom kćerkom Šanis (desno).

7.

Zbunjujuće slične 16-godišnja Ketlin Džensen i njena majka Kristina (desno na slici).

8.

Sada postaje zaista teško: jedna od tri djevojke na ovoj fotografiji zapravo je majka druge dijve i ima 63 godine! To je žena u sredini. Lijevo i desno su njene kćerke Lur (41) i Šeron (36).

9.

Na fotografiji su 25-godišnja Imani (levo) i njena zapanjujuće slična majka Suzan Evans, koja ima 48 godina.

10.

 

I kada su u pitanju Karli i njena majka Karla Kaldvel-Ričmer morate dobro da pogledate. Iako bi lako mogle da prođu kao sestre, Karla (desno) je ipak starija.