Planira da se vrati u Zvezdu

Extra

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, proslavio je u subotu 34. rođendan, a tom prilikom je dobio jedno veliko iznenađenje.

Osim što je pre treninga primio čestitke od saigrača i ljudi iz Zvezde, golmanu crveno-belih su putem video poruka rođendan čestitali i bivši saigrači sa kojima je još uvek u odličnom odnosu.

Vujadin Savić, Donovan Mičel, Nemanja Milunović, Nikola Krstović, Goran Čaušić, Damijen le Talek, Branko Jovičić, Aleksandar Pešić i Filip Stojković su poželeli najlepše želje Zvezdinom kapitenu, a poslednja poruka je posebno oduševila Borjana, ali i navijače.

Ona je stigla iz Lisabona, tačnije od Nemanje Radonjića koji igra za Benfiku.

– Milane, sve najbolje brate. Da si živ i zdrav još sto godina i da budeš u Zvezdi i kada se ja budem vratio – poručio je Radonjić.

Iskusni čuvar mreže je potom poručio da bi želeo da ponovo bude u istom timu sa brzonogim fudbalerom.

– Šta reći? Brate, čekamo te! Radonja, čekam te, daće Bog. Meni je plan da završim karijeru ovde, imam još godinu dana ugovora, sve je na upravi da vidi kako i šta će, ali hoću da ostanem ovde još, nadam se da će Radonja da se vrati. On je fenomenalan dečko, Zvezdi je doneo mnogo, hvala mu na lepim čestitkama – rekao je Milan Borjan.

Kurir sport