Pomogao starici da zamjeni probušenu gumu. Kada je stigao kući, TEK onda je shvatio

Extra

Ljubaznost prema strancima je danas vrlo rijedak slučaj! Nekada se razočaramo u ljude, a nekada nas netko iznenadi svojom dobrotom. Pogledajte što se dogodilo ovoj starijoj ženi koja je imala problem sa svojim automobilom!

Čovjek je vozio seoskim putem i vidio staricu čiji je Mercedes stajao na putu. Činilo se da je žena u problemu te je stao da pomogne. Međutim, žena se uplašila čovjeka koji joj se približavao. Hoće li je on povrijediti?! Zašto bi joj netko tek tako pritekao u pomoć? Ipak je odlučila pustiti ga da pogleda njenu gumu koja se ispumpala jer ona nije znala što da radi …

“Ovdje sam da vam pomognem gospođo!”, rekao je čovjek i prije nego što je starica shvatila što se događa on je iz svog autobomobila donio rezervnu gumu i bacio se na posao.

Starica mu se zahvalila i ponudila se da mu plati. Naravno, on nije ni očekivao da naplati takvu vrtu usluge. Umjesto toga rekao joj je: “Sljedeći put kad vidite nekoga da je u nevolji, pomozite mu. Samo se sjetite Briana Andersona i smatrajte da ste mi vratili uslugu. ”

Nakon toga čovjek je otišao, a žena je ostala impresionirana njegovom velikodušnošću, toliko da je skoro osjećala vrtoglavicu. Odvezla se oko pola milje dalje do obližnjeg restorana.

Ljudi su je pozdravljali s osmjehom na licu. Konobarica joj je ponudila ručnik da osuši kosu, jer je pokisla. U tom trenutku je žena primjetila kako je konobarica u kasnoj trudnoći. Iako je vjerojatno bila iscrpljena, konobarica joj je djelovala kao najdivnija osoba na svijetu.

Starica je naručila limunadu i brzo ju je popila. Onda se sjetila Briana Andersona. Limunadu je platila 100 $, dok je konobarica rasitnjavala novac, ona je izašla iz lokala i odvezla se.

Ostavila je poruku za konobaricu na salveti: “I ja sam bila u problemu i neko vrlo ljubazan mi je pomogao na način na koji ja sada tebi pomažem. Zapamti to kad budeš vidjela nekoga kome je potrebna pomoć. “Kada je konobarica pogledala bolje, u salveti je bilo još 4 novčanice od po 100 dolara.

Konobarici se zavrtilo u glavi. Sa bebom koja dolazi sljedećeg mjeseca, to bi bilo napornih nekoliko tjedana. Ona je složila novac i stavila ga u džep i završila svoju smjenu.

Nekoliko sati kasnije, konobarica se konačno vratila kući poslije dugog dana. Legla je u krevet pored svog muža koji je bio u polusnu. Razmišljala je o tome koliko su oni zapravo sretni i rekla: “Volim te, Brian Anderson!”

Objava Pomogao starici da zamjeni probušenu gumu. Kada je stigao kući, TEK onda je shvatio pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.