PREJAKO! “Sine, tata ide u rat čim bude gotov PRC test”: Četnici krenuli na Kosovo pa ih vratili s granice

Extra

Pripadnici desničarske organizacije Levijatan pokušali su otići na Kosovo, no nisu uspjeli, piše N1 BIH. Naime, dio njih zapeo je na administrativnom prijelazu Jarinje, odakle su vraćeni “bez obrazloženja”.

Predsjednik Levijatana Pavle Bihali na Twitteru je objavio kako je s nekoliko pripadnika Levijatana krenuo na Kosovo da bi nakon ovotjednih incidenata u Sjevernoj Mitrovici i Zvečanu “bili uz svoj narod”, ali da je jedna grupa ušla, a druga je ostala pričekati jutro i antigenski test.

“Druga grupa momaka mi je ostala na srpskoj strani, i Srbi prave problem. Ne shvaćaju da mi nismo huligani i nećemo praviti incidente, u slučaju “bilo čega” želimo biti uz svoj narod. Dakle, jedna grupa je prošla, drugoj prave problem”, napisao je Bihali na Twitteru.

Na Instagram profilu Nacionalne obrane Levijatan objavljeno je da antigenski test nije bio uzrok njihova zadržavanja na Jarinju.

“Neki ljudi su vraćeni bez objašnjenja nazad. Imamo crvenu liniju i zabranu ulaska na Kosovo. Ne znamo razlog, neće nam reći, jednostavno imamo zabranu”, rekao je na snimci jedan od pripadnika Levijatana.

Snimka Pavla Bihalija koja je dospjela u medije objavljena je 23. rujna, kada su na prijelazima Jarinje, Brnjak i Merdare pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije ROSU sprječavali ulazak vozila sa srbijanskim tablicama.

 

Objava PREJAKO! “Sine, tata ide u rat čim bude gotov PRC test”: Četnici krenuli na Kosovo pa ih vratili s granice pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.