PRIZNAO SAM ŽENI DA SAM SPAVAO SA NJENOM SESTROM, A ONDA SAM UJUTRO NAŠAO OVU PORUKU: Srce mi je stalo, kako da mi oprosti?

PRIZNAO SAM ŽENI DA SAM SPAVAO SA NJENOM SESTROM, A ONDA SAM UJUTRO NAŠAO OVU PORUKU: Srce mi je stalo, kako da mi oprosti?

Info

Muž je priznao ženi da ju je prevario sa njenom rođenom sestrom, te da će njih dvoje odseliti u drugi grad da žive skupa.

Ali ovo ženino pismo nije očekivao.

Kakav preokret.

Da li znate odakle vam na ramenu ožiljak, koji imaju svi rođeni u SFRJ? Ovo pitanje danima je u žiži interesovanja, budući da ga mlađe generacije nemaju.

Dragi,

Nadam se da si uživao dok si spavao sa mojom sestrom. Ne znam da li sam ti rekla, dali moja sestra Karla se rodila kao Karl, kao muško. Uživajte.

BONUS

Kad sam hteo da kazem ženi da želim razvod, ona mi je rekla da je trudna. To nam je 3 dete, bukvalno šah mat. Do kraja života ću biti sa njom u braku.

Dečko me je ostavio jer sam zarazila moju mamu koronom koji sam dobila na žurci na koju mi je rekao da ne idem a ja htela po svaku cenu jer je jedan život. Mama je bila na respiratoru, jedva se izvukla iako je delovalo u početku da nije strašno. Tri meseca oseća premor isto kao ja. Čim ovo prođe jedva čekam da se vratim normalnom životu i izlascima.

Od kad sam upoznao Nemice, a pogotovo Šveđanke, na ove naše žene niti ne gledam. Nije lepota u pitanju, ona je relativna, već ponašanje. Ti maniri, kultura, ljubaznost bez povoda su nešto što našim ženama (čast izuzecima) u velikoj meri nedostaje. Mislim da mi se za 12 godina boravka u Nemačkoj desilo jednom ili dva puta da doživim neprijatnost od neke devojke. U Srbiji je to bila česta pojava, kao drski odgovori:”Imam dečka!”.

Kultura nema zamenu.Igrao sam sa devojkom čoveče ne ljuti se i slučajno sam ostavio igru kod nje. Kasnije tog dana, iz pouzdanih izvora sam saznao da je ona igrala moju igru bez mene sa svojim prijateljima. Znam da možda malo dramim, ali to je takvo nepoštovanje autoriteta. Mislim da je zaslužila da je prevarim sa bivšom. Dok mi drugari savetuju da raskinem sa njom. Mislim da je ipak zaslužila osvetu.