Prodao svoju maloljetnu djevojku lancu prostitucije, evo što je uradio njen otac! - News Today

Prodao svoju maloljetnu djevojku lancu prostitucije, evo što je uradio njen otac!

Extra

Policija je uhitila 60-godišnjeg muškarca jer ne navodno ubio dečka svoje kćeri nakon što je otkrio da ju je prodao lancu trgovine seksom u Seattleu. John Eisenman (60) uhićen je i optužen za ubojstvo prvog stupnja nakon što je prošlog mjeseca u prtljažniku napuštenog automobila u Spokaneu u Washingtonu pronađeno tijelo 19-godišnjeg mladića, priopćila je policija.

Također, u priopćenju se navodi da je Eisenman u listopadu 2020. godine otkrio da je njegova maloljetna kći navodno prodana prodana organizaciji za seksualnu trgovinu na području Seattlea i da je njezin dečko, Aaron Sorenson, možda odgovoran za prodaju.

Otac je nakon tog otkrića uspio spasiti svoju kćer i vratiti je kući u Spokane. No, u studenom 2020., je oteo partnera svoje kćeri nakon što je saznao da će biti na adresi u Airway Heightsu – oko devet milja zapadno od Spokanea. On se dovezao tamo i čekao 19-godišnjaka, vezao ga i smjestio u prtljažnik vozila kada je stigao.

Policija je rekla: “Eisenman je nakon toga napao žrtvu udarivši je u glavu, a zatim ga više puta ubo nožem, uzrokujući njegovu smrt. Nakon ubojstva, Eisenman je odvezao vozilo u udaljeno područje u okrugu North Spokane i napustio auto s tijelom još unutra. Auto je ostao na selu sve dok ga prošlog mjeseca nije premjestio netko tko ga je potom ostavio na aveniji East Everett”, kazala su iz policije, prenosi Mirror.

Dužnosnici su rekli da ne vjeruju da je osoba koja je upravljala vozilom znala da je u prtljažniku leš. No, nakon što je vozilo napušteno, ljudi koji su ga pretraživali otkrili su tijelo muškarca.

Amber Hellmann je rekla da su njezin dečko i još jedna prijateljica otišli pogledati auto nakon što su primijetili da je u tom području već neko vrijeme. “Samo su gledali okolo i iz nekog razloga su odlučili pogledati u prtljažnik i sve što čujem je ‘tu je tijelo'”, rekla je.

Policija je privela Eisenmana, koji nije ranije osuđivan. Nalazi se u zatvoru okruga Spokane u Washingtonu, a jamčevina iznosi milijun dolara.

Sudski dokumenti do kojih je došao The Spokesman Review govore da je u trenutku kada je tijelo pronađeno Sorensonovi gležnjevi i ruke bili vezani patentima, a na ustima mu je također bila ljepljiva traka. Njegova odjeća imala je tragove uboda, što sugerira da je nekoliko puta izboden.

Istraga slučaja je u tijeku.

Objava Prodao svoju maloljetnu djevojku lancu prostitucije, evo što je uradio njen otac! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.