Prosvjednici pred Capakovim stanom: Verbalno ih je napala njegova majka, a s njim su razmijenili brojeve

Extra

Vjeroučitelj Ivan Pokupec, koji je prije na Facebooku objavio poziv da se članovima Nacionalnog stožera svaki dan dođe prosvjedovati na vrata, objavio je da je s prosvjednicima sinoć bio pred stanom ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka.

Prosvjednici su do sada bili pred vratima ministra zdravstva Vilija Beroša i Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Pokupec je objavio da je Capak izašao na balkon.

“Iako nas je u početku verbalno napala njegova majka, razumijemo gospođu. Vjerojatno je pročitala svakakve gadarije o nama, a svaka majka brani svoje dijete. Kakvo god da je – njeno je. Blagoslovio sam ju”, piše Pokupec.

“Nakon toga je g. Capak izašao na balkon i proveli smo devet minuta u jednom civiliziranom razgovoru. Unatoč neslaganju, on je shvatio da mi nismo luđaci, niti razularena masa. Samo zabrinuti roditelji… Ostaje pri tome da Stožer ni za što nije odgovoran, a kamoli on osobno. Zato ćemo se sigurno vidjeti opet.

Snimku razgovora ćemo poslati odabranim medijima, onima koji su pokazali da imaju barem minimum pristojnosti i volje za prenošenjem objektivnih informacija”, napisao je Pokupec na Facebooku.

U snimci Pokupec kaže da im je Capak dao broj mobitela.

“Razmijenili smo brojeve pa ćemo vidjeti hoće li se na taj broj i javiti”, rekao je Pokupec.

“Akcija ide dalje”, kazao je na kraju.

Inače, Pokupec je jučer objavio i da mu je iz vrha Crkve naređeno da prestane prosvjedovati te da će, napisao je na Facebooku, izgubiti posao ako ne posluša, piše RTL.

Objava Prosvjednici pred Capakovim stanom: Verbalno ih je napala njegova majka, a s njim su razmijenili brojeve pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.