PROSVJEDNICIMA PREKIPJELO: Drama pred Božinovićevim stanom! Građani mu došli pod prozor, na terenu policija – evo što se događa

Extra

Veliki broj prosvjednika okupio se večeras ispred stana ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, piše N1.

Nije poznato je li to nastavak prosvjeda protiv mjera u kojima ljudi dolaze pred stanove članova Stožera. Okupljene čuva policija, a ispred ulaza u zgradu stoji osiguranje.

Podsjetimo, večeras je i na Markovom trgu održan prosvjed protiv mjera, a i tamo su okupljeni, kao i kod Božinovićeva stana, nosili lampaše.

U listopadu su se prosvjednici pojavili najprije ispred stana ministra zdravstva Vilija Beroša, a onda i ispred stana šefice Zarazne, Alemke Markotić.

Za to da su mu ispred stana, Vili Beroš je tada objavio u Saboru. “Oprostite na ovom srčanom ispadu jer sam saznao da su prosvjednici ispred moje kuće, gdje mi je obitelj, što je vrlo neugodna situacija”, kazao je Beroš tijekom rasprave o provođenju Covid mjera u Saboru.

Objava PROSVJEDNICIMA PREKIPJELO: Drama pred Božinovićevim stanom! Građani mu došli pod prozor, na terenu policija – evo što se događa pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.