“Raspadanje oporbe znači da će Andrej Plenković moći komotno vladati”

Extra

Ana Raić Knežević s Telegrama i Vanja Moskaljov s tportala bili su gosti Točke na tjedan i komentirali političke aktualnosti.

Moskaljov smatra da se SDP raspao.

“Ta stranka je ostala formalno postojati, ali situacija s Klubom je najgora u zadnjih dvadesetak godina. Bilo kakav izostanak ideja i želje za osvajanje vlasti nije bio primjetan zadnjih godina kod njih”, govori Moskaljov.

“Kad gledamo realno, što znači oporba u Hrvatskom saboru? U situaciji kad Plenković ima ovakvu komotnu većinu, ne vidim smisao ovakve oporbe u Hrvatskoj. Bilo koja stranka u Hrvatskom saboru koja je u opoziciji, što zapravo može”, pita se Raić Knežević.

Moskaljov napominje kako do raskola SDP-a nije došlo ni zbog kakve ideološke svađe.

“Jednostavno je to bila svađa oko utjecaja u stranci i fotelja. Gdje je bila socijaldemokracija zadnjih godina kad su bili zaokupljeni međusobnim svađama”, pita se Moskaljov.

Tri godine da izbora bile bi izuzetno dobra prilik da se profiliraju neki novi ljudi u SDP-u, da oni imaju neke ideje planove i programe, mišljenja je Moskaljov.

Upitana što za Andreja Plenkovića znači raspadanje oporbe, Raić Knežević kaže da to znači da će Andrej Plenković moći komotno vladati.

Izvor N1

Objava “Raspadanje oporbe znači da će Andrej Plenković moći komotno vladati” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.