RODITELJI IZ PAKLA: Dijete dobilo odštetu za nesreću, a evo na što su oni potrošili njegov novac!

Extra

Podignuta je optužnica protiv roditelja iz Slavonskog Broda koji su podigli novac s djetetova računa i potrošili ga za svoje potrebe.

Majka (39) i otac (49), prema optužnici, u poslovnici banke u Slavonskom Brodu podignuli su s računa njihova 10-godišnjeg sina iznos od 21.280 kuna koji je za dječaka uplatilo osiguranje na ime imovinske štete i tuđe pomoći i njege.

“Navedeni novčani iznos nisu potrošili na mlt. M., već su ga nenamjenski potrošili za svoje potrebe, oštetivši na takav način dijete za 21.280 kuna”, navodi se u optužnici.

I majka i otac priznali su počinjenje kaznenog djela.

“Moj sin je imao nesreću i nakon toga dobio je novac od osiguranja koji je uplaćen na njegov račun u banci. Zajedno sa suprugom kao punomoćnik podigla sam taj novac koji sam trošila na drugu djecu”, rekla je majka u policiji tijekom ispitivanja.

Tijekom iskaza u policijskoj postaji sve je priznao i otac.

“Poznato mi je da je moja žena podignula novac koji je naš sin dobio od osiguranja nakon nesreće. Ona je podigla novac, a ja sam bio tada s njom. Novac smo zajednički trošili, kupovali smo mobitele za djecu i za sebe“, priznao je otac dječaka.

Tužitelji za njih traže po 10 mjeseci uvjetnog zatvora, a dokaže li im se krivnja morat će sinu vratiti cijeli iznos s kamatama. Kazneni postupak pokrenuo je mjerodavni centar za socijalnu skrb koji zastupa dječaka.

Objava RODITELJI IZ PAKLA: Dijete dobilo odštetu za nesreću, a evo na što su oni potrošili njegov novac! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.