TEST JE TAČAN 97% – ŠTA STE PRVO PRIMIJETILI NA SLICI: Usudite se pročitati šta to otkriva o vama!

TEST JE TAČAN 97% – ŠTA STE PRVO PRIMIJETILI NA SLICI: Usudite se pročitati šta to otkriva o vama!

Zabava

Zahvaljujući ovom vrlo jednostavnom testu, možete lako saznati koje su vaše negativne i pozitivne strane. Pažljivo pogledajte gornju sliku. Riječ je o slici koju je naslikao Vladimir Kush , umjetnik kojeg zovu “ruski Salvador Dali “.

Šta ste na njoj prvo primijetili? Ne pokušavajte dati racionalan odgovor, ovdje se računa samo vaša podsvijest!

vidjeli-1

Oko

Vi ste definitivno kreativna i inteligentna osoba, s neobičnom inteligencijom koja je zainteresirana za mnoge teme. Ali koje su vaše snage i slabosti ? Pozitivna strana je zasigurno to što imate veliku žeđ za znanjem, što vas čini kulturnom i zanimljivom osobom. Vaša emocionalna inteligencija je razvijena i vaše ponašanje je ugodno i zabavno. U negativne strane spada određena arogancija, koja je rezultat vašeg znanja. Često se hladno ponašate prema ljudima za koje ne smatrate da su na vašoj razini, što uopće i ne primjećujete, a to zna biti vrlo neugodno.

Riba

Osoba ste s vrlo živahnom inteligencijom! Možete odmah prepoznati probleme i često znate kako se ponašati u skladu s tim. Pozitivna strana je vaša velika odanost prema drugima i sposobnost da se stavite u „njihove cipele“.S druge strane, nedostaci su povezani s područjem donošenja odluka. Često, kada niste pod pritiskom, treba vam dugo vremena da donesete odluku, a to druge ljude zbunjuje.

Vilin konjic

Ako ste prvo ugledali vilin konjic, sigurno možemo reći da ste uravnotežena i smirena osoba. Znate šta želite i ne bojite se slijediti svoje snove kako bi postigli svoje ciljeve! Vaša pozitivna strana je i to što ste sigurni u svoje ideje i mišljenja i način na koji se odnosite prema problemima. Uvijek ste proaktivni i ne dopuštate da vas savlada prošlost! Vaše su negativne strane vrlo često povezane s apatijom i umorom koji vas pogađa u najrazličitijim trenutcima. Znate se obeshrabriti, pogotovo kad stvari ne idu kako biste željeli!

Biljke koje rastu oko jezera

Ako ste prvo ugledali biljke koje rastu oko jezera, vi ste odlučna, umjerena osoba, oprezna u načinu govora, koja pažljivo procjenjuje težinu riječi. Vaše pozitivne strane su obrazovanje i elegancija bez premca. Nikad ne riskirate da ostavite loš dojam i pravi ste model ponašanja! Međutim, vaša negativna strana je što ljudi često ne razumiju vaš način postupanja i možete im često izgledati osvetoljubivo.

Samo jezero

Vi ste vrlo snalažljiva ste osoba. Ne bojite se uspoređivati ​​s drugima i za vas mudrost nije pitanje starosti već iskustva! Vaša pozitivna strana je nepokolebljiva želja za djelovanjem i sposobnost prihvaćanja svih, bez pravljenja razlika. Vaša mana je nesposobnost priznavanja svojih najvećih pogrešaka, piše atma.hr.