TETKA IZ AMERIKE MI POSLALA PARE ZA PLASTIČNU OPERACIJU: Kad sam joj poslala sliku VRISNULA OD NEVERICE, SAD SAM BOGINJA LJEPOTE

Zanimljivo

TETKA IZ AMERIKE MI POSLALA PARE ZA PLASTIČNU OPERACIJU: Kad sam joj poslala sliku VRISNULA OD NEVERICE, SAD SAM BOGINJA LJEPOTE

CIJELI CHAT:

BONUS:

Uskoro će moja kolekcija knjiga preći cifru od 1000. Imam 28 godina i celog života čitam i sakupljam knjige, a nikada nisam imao devojku. Mogu vam samo poručiti da u životu bežite što dalje od knjiga, ostanite glupi i srećni i razmnožavajte se kao zečevi.

Dok sam išao u srednju, koji ćeš faks upisati. Kada sam upisao faks, kada ćeš dati sve ispite na godini. Kad sam dao sve ispite, kada ćeš diplomirati. Kada sam diplomirao, kada ćeš se zaposliti. Kada sam se zaposlio, kada ćeš se osamostaliti. Kada sam se odselio u podstanare, kada ćeš kupiti svoj stan. Kada sam kupio svoj stan, kada ćeš kupiti kuću. Kada sam dobio promaknuće, super je to, ali kad ćeš naći curu. Kada sam našao curu, kada ćeš se ženiti. Kada sam se oženio, kada ćete dobiti dijete. Kada se rodilo dijete, kada će drugo. Dok sam još išao u školu i vozio se tramvajem, kad ćeš položiti vozački. Kad sam vozio tatin auto, kada ćeš kupiti svoj. Kada sam kupio svoj auto, kada ćeš kupiti bolji. Pa dokle?

Nesvesno sam bila 2 meseca nečija ljubavnica. Ne nosi burmu, na društvenim mrežama nema nijedne zajedničke slike sa ženom, upoznala sam njegovo društvo, provodili smo celo vreme zajedno. Nisam kontrol frik koji proverava dečkov telefon ali jednom sam pogledala koga on sve prati i zapala mi je za oko jedna prelepa žena, inače jedna od retkih koju prati. Kliknula sam na profil i imala šta da vidim. Njihova zajednička slika sa opisom “moj muž” ili tako nešto. Grize me savest i sramota me je, ne spavam noćima iako realno ja nisam kriva jer nisam znala. Od njega bežim koliko god je moguće jer smo iz istog grada i razmišljam da se preselim u neki drugi zbog svega ovog.

Živim u zgradi sa 8 spratova i redovno proveram račune svojih komšija. Neverovatno je koliko njih imaju dugove, čak preko 30 000 dinara, a deca im stalno vise u kafiću.

Sin i njegova žena su dali kćerki ime Luce. Jedva sam prihvatio da je oženio devojku sa juga. Još i nameće njena tradicionalna imena. Kako da prošetam unuče po gradu i kada me neko pita kako se zove i ja kažem Luče mama joj dalmatinka??