Totalno bolesno: Predstavljao se kao bolničar i odstranio testise osmorici muškaraca. Jedan mu umro na kuhinjskom stolu

Extra

Pred Okružnim sudom u Münchenu je ovaj tjedan počelo suđenje 66-godišnjaku iz Gornje Bavarske za ilegalne kirurške zahvate koje je uglavnom obavljao na kuhinjskom stolu u svojoj kući, gdje mu je jedan muškarac preminuo nakon “operacije steriliziranja testisa”.

Kako javlja Tagesspiegel.de, optuženom Nijemcu, koji je po zanimanju električar i čiji identitet se ne otkriva, se sudi ne samo za ubojstvo iz nehaja već i za tjelesne ozljede koje je napravio prilikom odstranjenja testisa kod osam muškaraca kojima se predstavljao uglavnom kao bolničar, ali i kao član posade spasilačkog helikoptera te kao član bolničkog osoblja, prenosi Fenix magazin.

On negira odgovornost i tvrdi kako je za sve zahvate imao pristanak. Priznao je kako je u razdoblju od 2018. Do 2020. godine kastrirao ili u nekim slučajevima djelomično odstranio genitalije osam muškaraca tvrdeći također kako se ne osjeća odgovornim za smrt jednog od njih koji je preminuo nekoliko dana nakon njegove operacije.

Optuženik je u početku nudio sadističke seksualne usluge na internetu zbog financijskih poteškoća. Kasnije je, prema optužnici, svoje “usluge” počeo nuditi preko stranica koje okupljaju pripadnike BDSM zajednice.

U srpnju 2018. je jednom forumašu obećao da će mu izvaditi testise. Državni odvjetnik navodi kako su potom uslijedile ostale “operacije skalpelom u njegovu stanu”. Kod jednog muškarca nije prekinuo spermatičnu vrpcu niti su odstranjeni testisi, već je došlo do djelomične amputacije penisa, što je rezultiralo bolničkim boravkom.

Drugom se zdravstveno stanje nakon postupka u ožujku 2020. Toliko pogoršalo da je, prema riječima tužitelja, nekoliko dana kasnije preminuo u njegovoj kući, a da ovaj nije zatražio pomoć. Tijelo preminulog optuženi je navodno “spakirao u kartonsku kutiju” a ono je pronađeno tri tjedna kasnije tijekom pretraga, prenosi RTL.

Objava Totalno bolesno: Predstavljao se kao bolničar i odstranio testise osmorici muškaraca. Jedan mu umro na kuhinjskom stolu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.