(VIDEO) MARTINI TOMIČ ZASMETALA THOMPSONOVA PJESMA: Gledatelji negodovali, javio se i Thompson

Extra

Zanimljiv nastup u novoj sezoni showa “Supertalent” imao je slikar iz Podgorice, Matan Vukčević, koji se predstavio talentom brzog slikanja kao spoja glazbe i slikanja kroz pokret. Prije samog nastupa naglasio je kako želi poslati poruku svima onima koji se bore s depresivnim mislima da se nastave boriti za i kroz život. Dok je radio svoju sliku pred žirijem u pozadini mu je svirala pjesma Marka Perkovića Thompsona “Neću izdat ja”. Kada je svoje djelo predstavio žiriju Martina Tomčić mu je poručila:

– Evidentno radite na svoj način umjetnost. Umjetnost i služi da provocira, da propitkuje, da se kroz umjetnost izražavamo. Ovaj drugi dio vašeg performansa je opet dio cijele te priče, meni začudan. Baš ovog trenutka nemam neki definiran stav o vama. Janko Popović Volarić je zaključio da je Matan u Crnoj Gori rock zvijezda slikarstva, dok je Maja kazala: ”Ja ne znam što je vama, ovo je fenomenalno! Vi ste toliko drugačiji od ostalih da to ovu emisiju čini sjajnom! Nisam se nadala ovom wow glitter efektu, radili ste cijelo vrijeme u ritmu, izbor muzike je totalno nebitan, napravili ste megasliku u takvom kratkom roku, Vi ste supertalent!” Komentar Martine Tomčić na račun Matanovog nastupa u showu Nove TV gledatelji nisu dočekali s odobravanjem i to su naglasili kroz komentare na Facebook stranici showa.

– Može ti se ne sviđati odabir glazbene pozadine, ali osporiti da je ovaj čovjek talentiran i da je uspio prenijeti poruku i slikom i zvukom je van svake pameti. Ovo je čisti supertalent. Gledam reprizu emisije i jedino što mogu reći je da mi je neugodno zbog Martine, toliko ograničena gospođa, da je to prestrašno. Gospodin je umjetnik, žalosno je da se ona kao umjetnica sramoti na ovakav način.. poručili su gledatelji. Oglasio se i Marko Perković Thompson koji je napisao: Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu “Neću izdat ja”.

Objava (VIDEO) MARTINI TOMIČ ZASMETALA THOMPSONOVA PJESMA: Gledatelji negodovali, javio se i Thompson pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.