Za 10 dana uklonite kamen iz bubrega: Jedan stvarno čudesan i djelotvoran recept

Za 10 dana uklonite kamen iz bubrega: Jedan stvarno čudesan i djelotvoran recept

Info

Obično proso je pristupačno, jednostavno i zaista čudesno sredstvo za lečenje bubrega. Mnogi tvrde da im je proso pomoglo da zaborave na probleme sa bubrezima.U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lek za lečenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urotraktu).Efikasno čisti bubrege, eliminiše pesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i leči cistitis.Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva.Predlažem vam jedan zaista čudesan i delotvoran recept ruske narodne medecine za lečenje bubrega koji ce pomoći u čisćenju bubrega, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.

Recept uklanjanja kamena iz bubrega

Uveče, 1 cašu (200 gr) prosa isperite u toploj vodi. Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom.Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.Ujutru ponovo promućkajte. Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lek.Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kasu i pojedite je za dorucak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj odvar treba piti 10-15 dana.

Rezultat:

Posle 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od peska, sluzi i kamenja.Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način.

Izvor: uspesnazena.com