ZET MI SE JAVIO I NAPISAO KAKO MI SE KĆERKA PRETVORILA U RUGOBU, MJESEC DANA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE: Mislila sam da pretjeruje, a kad sam ovo vidjela, SLOŠILO MI SE

Zanimljivo

ZET MI SE JAVIO I NAPISAO KAKO MI SE KĆERKA PRETVORILA U RUGOBU, MJESEC DANA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE

Djevojka sa kojom sam bio 4 godine zajedno je navečer nakon posla došla u zajednički stan i priznala da je imala aferu sa direktorom kako bi napredovala, samo sam ušutio, pokupio sam svoje stvari, dao joj pola kirije za sledeći mjesec i preselio se kod prijatelja privremeno. Stvarno sam spreman oprostiti svašta i porazgovarati o tome, ali prevara, apsolutno ne.

Na telefonu sam podesila da, kad me on zove, zvoni drugačije nego inače, drugačija je i vibracija. Odavno me ne zove, ali stavila sam istu tu pesmu i vibraciju za alarm, uvek kad čujem to brzo i lako se probudim, isprva onako pospana misleći da je on… Volela bih barem još jednom da vidim da je na ekranu ispisan njegov broj umesto ‘Alarm’ kad čujem taj zvuk.

Moj tata je preminuo u 44. godini i uvek je pričao kako bi hteo da bude donor ako se nešto desi, ja sam nagovorila majku i sestru da doniramo tatine organe. Cela porodica nas osudila, stric i tetka neće da pričaju sa nama još uvek. Zbog toga sam ponekad osećala grižnju savesti i ako sam znala da nisam uradila ništa loše. Jedno što sam želela od doktora bilo je da nam jave ako neka transplatacija bude uspešna (a bilo ih je) i da porodici da naš broj. Danas smo čule srce mog tate kako ponovo kuca! Toliko sam srećna jer osećam da je opet tu i sada sam sigurna da je ovo najispravnija odluka koju sam ikada donela! Tata volim te!