ZVEZDA ZOVE BIVŠEG IGRAČA! Nudi se ugovor na dve godine

Extra

Iako beleži sjajne partije i u Evropi i u domaćem šampionatu, Crvena zvezda je rešila da pojača svoje redove.

Pre izvesnog vremena pisali smo vam da je Zvezda produžila ugovor Milanu Rodiću, dok se sada pojavila info da slično nameravaju i sa mladim Strahinjom Erakovicćm. Ipak, crveno-beli se tu ne zaustavljaju.

Kako Meridian sport nezvanično saznaje, Crvena zvezda je stupila u kontakt sa svojim bivšim igračem, Damijanom Le Talekom, koji trenutno nosi dres AEK-a.

Prema našim saznanjima, Crvena zvezda nudi Francuzu ugovor na dve godine, ali će ipak morati da sačekaju rasplet sa njegovim klubom. Nije tajna da je Le Talek u AEK došao kao igrač Vladana Milojevića, a kako se on nije dugo zadržao u Grčkoj – novi trener ne računa na francuskog fudbalera.

Navode Grci da Le Talek nije u najboljem stanju, te da ne žele da nastave saradnju sa njim, ali ce morati dobro da razmisle, jer je potpisao ugovor na 2+1 godinu.

Podsetimo, Le Talek je već nosio dres Crvene zvezde, u koju je došao u januaru 2016. iz ruske Mordovije i osvojio dve šampionske titule.

Za crveno-bele odigrao je 104 utakmice i postigao sedam golova, a saradjivao je baš sa Vladanom Milojevićem.

Osim toga, Crvena zvezda ima još igrača čiju bi sudbinu trebalo rešiti. Slavoljubu Srniću i Aleksi Vukanoviću ugovori ističu 1. januara 2022. godine, a od tada u poslednjih šest meseci ulaze Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Gajić, Miloš Gordić i Lois Dioni.

Niko od njih se nije proslavio u poslednje vreme, pa će biti zanimljivo videti odluku Zvezde po pitanju njihovih ugovora.

Izvor: Merdianbet