Banana je izuzetno zdrava i bogata vlaknima

Banana je izuzetno zdrava i bogata vlaknima

Info
0 1
Read Time:1 Minute, 10 Second

Banana je izuzetno zdrava i bogata vlaknima, a njena kora, koju obično bacamo, ima brojne korisne primene, što su Indijci prepoznali već dugi niz godina.

Kora banane je odlična za kožu i može pomoći u lečenju različitih kožnih oboljenja. Ako je utrljate na kožu, delovaće kao antioksidans, hidrirati je, smanjiti svrab i olakšati simptome psorijaze. Važno je koristiti unutrašnju stranu kore.

Bradavice možete ukloniti tako što ćete ih redovno trljati unutrašnjom stranom kore banane.

Takođe, unutrašnja strana kore banane može prirodno izbeliti zube, slično kao kokosovo ulje. Dovoljno je da njome svakodnevno trljate zube, i nakon 15 dana primetićete značajno poboljšanje.

Upotreba prirodnih preparata je uvek bolja opcija jer ne izaziva štetne posledice kao hemijski proizvodi.

Što se tiče poznate folk pevačice Dragane Mirković, njen razvod od Tonija Bijelića posle 24 godine braka izazvao je veliki šok. Par se sada suočava s teškom borbom oko podele milionske imovine, koja uključuje televiziju, luksuzne automobile i dvorac Ebenfurt. Iako se očekuje da Dragana zadrži televiziju, spor se vodi oko vlasništva nad salonima luksuznih automobila, što je njihov najprofitabilniji posao. Dragana je odlučna da zadrži svoj udeo u ovom biznisu, a podela imovine će se rešavati na sudu.

Dragana Mirković, rođena 1968. u Požarevcu, jedna je od najpoznatijih srpskih folk pevačica sa bogatom karijerom i brojnim priznanjima. Tokom karijere izdala je preko 20 albuma, a njen rad je prepoznat kako u Srbiji, tako i u dijaspori.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %