ASTROLOZI TVRDE/ OD 8. AVGUSTA ZA OVA 3 ZNAKA STIŽE VELIKA SREĆA, PARE I USPJEH: Sve se mijenja i okreće na bolje, DA LI STE NA SPISKU?

Info

Mlad Mjesec u znaku Lava dolazi nam u divnom sjaju. Svaka nova lunarna faza mladog Mjeseca podsjeća nas na svježu energiju, radost, pozitivne promjene i ohrabruje nas da krenemo dalje, u nove pobjede. Događa se u isto vrijeme kada se otvara portal Lavlja kapija, a vlada i magičan niz brojeva 8 – 8!

Astrolozi ističu da će energija ovog mladog Mjeseca biti izuzetno povoljna i puna radosti, a znak Lava u kojem boravi budi unutrašnju snagu, samopouzdanje i potrebu za ostvarenjem ambcija.

Horoskop otkriva na koja 3 znaka će mlad Mjesec u Lavu 8. avgusta najpovoljnije uticati:

Ovan

Radosni mlad Mjesec u znaku vatre Lava podstiče kreativne poslove, umjetničku inspiraciju i osjećaj za estetiku. Očekuje vas novi početak pun iskrene strasti. Sada ćete se zaista posvetiti željenom putu života. Usredsredite se na ono što volite, šta zaista želite da uložiš svoje odnose, ambicije i nadanja. Fokusirajte se na planove i projekte koji vas čine srećnim i to sa puno entuzijazma , volje i nezaustavljive motivacije. Kreirajte i gajite svoju sreću. Mlad Mjesec ističe vaše talente i kreativnost, pa budite spremni za krupni plan ili postavite nameru za nešto veliko. Jedino što vas može malo poremetiti su finansije, ali i to je prolaznog karaktera. Ovo će biti zaista divan period za Ovnove – pun dobre energije i uspjeha!

Rak

Mlad Mjesec u lavu Rakovima donosi sreću i napredak na polju finansija. sada je idealno vrijeme da razmotrite u šta ćete uložiti svoj novac kako biste kasnije dodatno zaradili. Razmislite kako možete da ostvarite prihod od svojih talenata. Zamislite nove poduhvate, projekte i poslovne ambicije – sve što želite možete postiči, samo se aktivirajte. Čekaju vas vrijedni dobici i nagrade. Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu osmu kuću i podsjećaju vas da više vremena provedete sa prijateljima ili porodicom. Važno je ne dopustiti da ljubav trpi zbog posla, a ukoliko pronađete balans, sve će biti sjajno. Mlad Mjesec vam donosi zaista puno sreće kada je riječ o novcu, pa dobro razmislite kako da iskoristite novonastalu finansijsku situaciju.

Vaga

Najpovoljniji uticaj imaće na vaše odnose, naročito na polje prijateljstva. Moguće je da ćete upoznati neke vedne ljude koji će vam puno značiti u budućnosti, ali vam mogu donijeti i podsticaj da se sve više razvijate. Imaćete sjajnu harizmu, pa su moguće i promene na polju ljubavi. Jupiter i saturn u vašoj kući ljubavi i roamntike donose mir, nova interesovanja, zanimljive preokrete. Osjećate se ispunjeno, usmjeravate pažnju na pozitivne poglede. Ovo je period zajedništva, pa vas na poslu očekuje poseban uspjeh ako ste timski igrač. Povoljno je vrijeme da se posvetite nekom hobiju ili sportu – razmislite o upisivanju kursa koji vam može pomoći da se još više razvijate.

(Lovesensa)