Crvena zvezda sprema dva OGROMNA pojačanja

Crvena zvezda sprema dva OGROMNA pojačanja

Extra
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Košarkaški klub Crvena zvezda želi dodatno da ojača svoje redove nakon početka sezone koji je bio obeležen brojnim povredama.

Igra dobro, čvrsto Crvena zvezda, ali ekipi je potrebna dubina u rosteru kako bi se u nastavku sezone izbegle situacije u kojoj su trenutno. Bez Erona Vajta, Majka Cirbesa i Branka Lazića, te sa povratcima Ognjena Dobrića, Dejana Davidovca i Ostina Holinsa koji tek hvataju ritam, Zvezda ima poteškoća, ali uprkos tome prikazuju neverovatnu borbu u Evroligi gde su trenutno na skoru 2-2.

O dodatnim pojačanjima se pričalo i ranije, ali nijedno, prevashodno na centarskoj poziciji nije realizovano. Tu dolazimo do informacije koju je plasirao američki novinar specijalizovan za NBA Dži-ligu, Džej-Di Šo.

Naime, on je naveo da je Crvena zvezda zajedno sa Žalgirisom zainteresovana za antigvanskog centra Norvela Pelea (208 cm). Reč je o momku koji ima 28 godina, rođenog na Antigvi i Barbudi, ali se košarkaši razvijao u Sjedinjenim Američkim Državama. Imao je dva izleta u Evropu braneći boje Varezea i Torina u periodu od 2016. do 2018. godine, da bi se potom vratio u SAD i okušao u Dži-ligi.

Pokušao je u Seventisiksersima, Bruklin Netsima, Kingsima i Niksima, ali za njega tamo nije bilo prostora i ubrzo je otpušten od poslednjeg kratkoročnog poslodavca.

Takođe, Crvena zvezda prati i krilnog igrača Kamerona Olivera, čija misija u NBA ligi je takođe gotova. On ima 25 godina i u Los Anđeles Lejkersima nije uspeo da se izbori za ugovor.

Izvor: sportske.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %