“Čuo sam slučajno svoju djevojku kako preko telefona priča majci da je trudna”

“Čuo sam slučajno svoju djevojku kako preko telefona priča majci da je trudna”

Info

“Čuo sam slučajno svoju djevojku kako preko telefona priča majci da je trudna”

“Čuo sam slučajno svoju djevojku kako preko telefona priča majci da je trudna.

Tada smo bili na odmoru, organizujem sve i rješim da je zaprosim. Nisam želio da misli da ću je ženiti zbog bebe, jer sam je stvarno volio.

To veče ona meni kaže da želi nešto da mi saopšti. Pokušao sam da joj kažem da sačeka i da pusti ona mene prvog. U tom trenutku se proderala: “Stani, moramo raskinuti, trudna sam sa bivšim dečkom!” Lagano poslije 4 godine veze.”

BONUS:

Rođena sam u malom gradu na primorju i tako sam navikla na malo mjesto gdje mi je more ispred kuće i gdje je mir, nikada nema gužve, gdje nema buke i rijetko kada se nešto dešava. Studirala sam u Beogradu i nikako nisam mogla da se naviknem, nije mi se svidilo, međutim kada sam bila 6 mjeseci u Americi tek tada sam vidjela da je Beograd mala maca. Pa treba ti 3 sata kolima da stigneš od tačke A do tačke B i njima to uopšte nije dug period već smatraju da je to normalno. Nevjerovatno gužve ne vidim gdje hodam. Vazduh nekako zagušljiv, uveče nisam mogla da spavam od buke. Svugdje samo brza hrana koja ima tako vještački i odvratan ukus, pretjerano, preslano ili preslatko. Par puta sam izašla u noćni provod i zgrozilo me je šta sam sve vidjela. Drugarica me pitala da odemo ponovo sledeće godine i rekla sam NIKAD i kako sam se užasno provela na šta mi je ona rekla da sam ja seljanka iz vukoj*bine i da ne znam šta je dobro. Samo znam da se po završetku studija ja vraćam u svoju vukoj*binu.