DORH POTVRDIO: Srpski mediji lažu, Patrijarh nije prijavio Severinu

Extra

Srpski mediji objavili su, kao što smo prenijeli, da je Severina prijetila patrijarhu Porfiriju te ju je on prijavio DORH-u. Severinina odvjetnica Jasminka Biloš kazala je za DNEVNIK.hr da nemaju nikakvih saznanja o kaznenoj prijavi protiv pjevačice. Bogoljub Ostojić, tajnik Mitropolije zagrebačko-ljubljanske, otkrio je za Dnevnik Nove TV kako je bilo prijetnji, ali patrijarh Severinu – nije prijavio.

Pjevačica Severina Vučković navodno već mjesecima uznemirava srpskog patrijarha Porfirija i šalje mu prijeteće poruke, naveli su neki srpski mediji.

Patrijarh je, ističu dalje, sve prijavio DORH-u. Ovu je tvrdnju jučer iznio Srpski telegraf na svojem portalu Republika te su je potom prenijeli i neki drugi tamošnji mediji.

Ističu da je navodno uznemiravanje počelo nedugo nakon što je Porfirije izabran za poglavara u veljači, a on je reagirao prije tri tjedna zato što ga je Severina počela zvati nakon što je prestao odgovarati i gledati poruke. Među ostalim, pišu kako je Severina navodno patrijarha oslovljavala s pope (“Pope, pope, družiš se s krimosima”).

Objava DORH POTVRDIO: Srpski mediji lažu, Patrijarh nije prijavio Severinu pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.