DŽEJLA JE PROŠLE SEZONE AUTOMOBIL POKLONILA, A SADA JE MAHIR OTKRIO ŠTA ĆE SA SVOJIM AUTOMOBILOM: Pobjednik Zvezde Granda nije krio oduševljenje (FOTO)

Info

Nakon spektakularnog finala takmičenja “Zvezda Granda”, koje je održano u subotu, pobjednik 14. sezone Mahir Mulalić, jučer je preuzeo glavnu nagradu koju je dobio od produkcije.

Dobitnik novog automobila „Škoda skala“ bio je vidno raspoložen, a ključeve portparolka auto kuće Aleksandra Đokić.

mahir

Talentovani pjevač iz Gračanice, na licu mjesta, uzbuđeno je upalio svoje novo vozilo, i sa ekipom „Grand online“ podijelio prve utiske.

„-Osećaj je fenomenalan, automobil je odličan. Ja sam već navikao na „Škodu“ tako da će mi biti zadovoljstvo da ga vozim“, rekao je Mahir i tako otkrio kako će automobil ostaviti sebi, te da ga neće mijenjati.

Podsjetimo, Džejla Ramović je prošle godine kao nagradu za trijumf na ovom takmičenju također dobila automobil marke “škoda”

marija-serifovic-dzejla-ramovic-foto-nikola-tomic-23-830x0

Kako je otkrila Džejla tada, ona je ovog četvorotočkaša riješila da pokloni svom ocu.

Mlada pjevačica je tada otkrila da je odlučila za ovaj potez, koji je svakako velikodušan, jer je njen tata bio uz nju tokom takmičenja.

– Automobil sam poklonila svom ocu, jer je on tokom takmičenja sa mnom potrošio devet mjeseci u svom automobilu, tako da se taj auto dovoljno potrošio, sada je dobio novi – rekla je Džejla tada i oduševila sve.