EVO KO JE NENAD BEBICA! OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Saznalo se čim se bavi, SVE JE BILA LAŽ

EVO KO JE NENAD BEBICA! OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Saznalo se čim se bavi, SVE JE BILA LAŽ

Info

Miljana Kulić od početka godine uživa u vezi s Nenadom Macanovićem. On je nedavno ušao i kao njena pratnja u rijaliti “Zadruga”.

Otkad je Miljanina majka i zvanično potvrdila da se njena kćerka zaljubila u Nenada, počelo je interesovanje za privatni život njenog izabranika, pa je tako i sama rijaliti zvijezda istakla kako je njen dečko uspješni biznismen koji u svom vlasništvu ima čak sedam stanova, kao i da gradi zgrade.

Ipak, kako Kurir saznaje, prava istina je da je Nenad zapravo serviser klima-uređaja u jednom servisu u Beogradu. Da je ova informacija tačna, svedoči i činjenica da su kamere emisije “Paparaco lov” još na početku njihovog zabavljanja snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u pikapu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, u braku je bio godinu dana i ima dvoje djece.

Sama Miljana ispričala je da je Nenada upoznala u cvjećari njegove sestre i mame. On je do tada nije pratio i nije ni znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvjećaru kako bi upoznao Miljanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cvijeće. On je poslije toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Poslije toga se i rodila ljubav.

Sam Nenad je prije nego što je ušao u bijelu kuću otkrio da je s Miljanom bio u vezi tri mjeseca.

2944233-miljana-14-ls

– Mi smo već tri mjeseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se miješaju u moj izbor – rekao je Nenad.

Podsjetimo, Miljanina majka Marija konačno je oduševljena kćerkinim izborom partnera, za koga ima samo riječi hvale.

– Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar, da smo ga svećom tražili onakvog, ne bismo ga našli. To mi je sada najveća radost na kraju ove godine, jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam riječi, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije s Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla, da joj ne dozvoljava da plati išta, sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat, ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima. On zna kakva je Miljana i takvu ju je prihvatio – rekla je Marija za domaće medije.

(kurir.rs)