HITNO! VUČIĆ SE OGLASIO IZ TURSKE: Pokušavaju da me sklone!

Extra

– Poseta Merkelove je za nas važna, Nemačka je naš najveći investitor. Ona je najmoćnija politička figura. Srbija napreduje i ima rezultate.

Predsednik se osvrnuo na napade iz regiona, rekavši da je njegov posao da se bavi Srbijom.

– Ja ne moram da pozivam Dodika pa da nam jedina tema budu Đukanović, Izetbegović ili Milanović. Kada ste dovoljno uspešni to ne morate da radite, i do prepuštam njima. Mi ćemo da nastavimo da radimo i da napredujemo, a oni neka rade šta god žele – istakao je Vučić, i dodao da ga Đukanović svaki dan napada.

Predsednik kaže da je očigledno da Srbija dobro radi, čim napadaju našu zemlju u medijima.

– Đukanović budućnost svoje zemlje vidi u asimilaciji svih, a ja vidim našu zemlju gde svako može da bude svoj na svome. On želi da gradi svoju zemlju tako da Srba tamo ne bude, a onda će da oduzme crkvu. Smislili su da za popis naprave poseban odeljak nacionalnost, gde bi svi valjda rekli da su Crnogorci, a poseban deo etnička grupa, da bi mogli da kažu da je 100 odsto crnogorska nacionalnost – upozorio je Vučić.

– Neću da govorim ništa lično protiv njih, ali ću da govorim protiv politike čiji je cilj nestanak srpskog naroda. Još jedanput da kažem svima u regionu – ništa nas ne zanima kod njih, već samo pravo na opstanak i pravo na život srpskog naroda, što mi obezbeđujemo svima. Oni kažu da sam ja pozivao ljude da mlataraju nekim zastavama. Kada sam ja to učinio – zapitao je predsednik, i rekao da to nikada nije izjavio.

Vučić je rekao da bez obzira na sve napade, on će nastaviti da radi za boljitak Srbije, i da želi sve najbolje zemljama u regionu.

– Postao sam veća zvezda od Lebrona DŽejmsa – rekao je Vučić šaljivo, komentarišući histeriju u hrvatskim medijima.

Vučić kaže da se ne plaši “izdaje” iz redova stranke, i da samo želi da radi još više, što niko ne može da pobedi.

Izvor: Alo.rs