Ima 7 godina, a već je milionerka: Zaradila je toliko novca da više nikad u životu ne mora da radi

Zanimljivo

Ova djeca samo s jednom objavom na Instagramu zarade više nego neko za čitavu godinu!

Mini influenseri, kako ih često nazivaju su sve popularniji, a dok psiholozi istražuju ovaj fenomen, njihovo bogatstvo samo raste.

1. Među djecom koja su popularna na instagramu našla se i djevojčica Everlaj Rouz Sutas koja je sa samo 7 godina već milionerka. Njen profil vodi njena majka, koja je modna blogerka i fotograf iz Los Anđelesa. Everlaj ma 5.1 miliona pratilaca, a ima i svoj Jutjub kanal. Ona po objavi zaradi između 5 i 15 hiljada evra, što je skoro milion i osamsto hiljada dinara.

 

Za njom ne zaostaju ni ovi mališani. Ovo su najplaćenije mini zvijezde instagrama:

2. Eli Lajvli MekBrum – @elle

Četvorogodišnja Eli Lajvli MekBrum, ćerka kanadske glumice Ketrin Paiz i američkog košarkaša Austina MekBruma, druga je na listi „Belle Baby“, a zarađuje između 5 i 10 hiljada evra po objavi. Ima pet miliona pratilaca i prosečno milion lajkova.

 

Eli se često slika sa svojom sestrom, jednogodišnjom Alajom, koja je na petom mestu ove liste i bratom Stilom, koji ima tek tri meseca, a već je skupio milion pratilaca.

Osim što pozira sa bratom i sestrom, pomaže i u oglašavanju brenda pića svojih roditelja. Nedavno je počela da deli i plesne veštine.

3. Porodica Štaufer – @kcstauffer

Slatke bliznakinje Ema i Mila Štaufer, petogodišnjakinje iz Arizone, zvezde su Instagram profila njihove majke Keti Štaufer, a procenjuje se da zarađuju od 5 do 10 hiljada evra po sponzorisanoj objavi.

 

Kejti, koja je udata za Čarlsa, pokrenula je stranicu nekoliko godina pre nego što su se devojčice rodile, ali sada je poznata zbog kreativnih fotografija Mile i Eme.

4. Tejtum i Oklej Fišer – @taytumandoakley

Četvorogodišnje bliznakinje Tejtum i Oklej krenule su stopama svojih roditelja, jutjub zvezda Medison Bontempo i Kilera Fišera. Ovaj dvojac može da zaradi između 3 i 5 hiljada evra po objavi. Imaju 3,1 miliona pratilaca i prosečno 187.590 lajkova po objavi.

 

5. Alaja Mari McekBrom – @alaiamcbroom

Sestra druge na listi, Eli, ima svoj profil na Instagramu sa 2,8 miliona pratilaca. Procjenjuje se da po objavi može da zaradi od 1.500 do 5.000 evra i privlači prosječno 722.359 lajkova, što je podstaknuto popularnim jutjub kanalom njenih roditelja ACE Family.

 

Profil na Instagramu dobila je već dvije nedjelje nakon rođenja.

Izvor: Stil