“JOŠ UVEK NEMATE ŠEĆER? OVO JE PRAVI AUTO ZA VAS!” Originalni oglas za automobil NASMEJAO celu Srbiju, pravi HIT

Extra

Na jednom sajtu za trgovinu polovnim automobilima pojavio se neverovatan oglas, prodavac se toliko potrudio oko opisa vozila, da je običnu prodaju pretvorio u humorističnu priču. I ako vas auto ne zanima, oglas vredi pročitati.

Prodavac se, u stvari, toliko potrudio da na fotografijama automobila poziraju i atraktivne devojke. U pitanju je “audi A6”, cena je razumna s obzirom na opremu i stanje vozila, ali opis? Opis je pravi hit. Tekst istog prenosimo u celosti:

“Još uvek nemate šećer? Ovo je pravi auto za vas. A6 2.5 TDI v6, u narodu poznatiji kao šećeraš, kako ga od milje nazivaju svi oni koji su kupovali lomove od 1.500 evra da se mangupiraju, pa su navikli svoje majstore na to da ne postoji dobar A6.

Automobil ima QUATTRO TORSEN pogon na sva 4 točka, pogodan i za one koji pljuju po njemu, da mogu pun gas da se nose u… khm… ovaj… takođe ima jako retka i vredna elektro podesiva i sa naduvavanjem lumbalnog dela RECARO AM19 SPORT ARTISTA sedišta iz RS6 modela, jeftinije mi je bilo da oženim Albanku nego njih da kupim.

Ima telefon u naslonu za ruku, fabričku navigaciju sa tv/dvd/multimedia podrškom, zavesice na prozorima, alarm u slučaju obijanja sa blokadom motora + alarm sa senzorom zvuka i pokreta u kabini, GPS praćenje u slučaju krađe, torbu za skije, cup holdere na izvlačenje u zadnjim sedištima, grejanje sedišta, digitalnu klimu itd itd. i od dodatne opreme disk Ipčeta Ahmedovskog sa najvećim hitovima u CD CHANGERU koji podržava 6 diskova, novu neotpakovanu jelkicu sa LUKOIL promocije za 99 dinara i blagoslov eparhije Raško-Prizrenske Srpske Pravoslavne Crkve.

Auto je jako prostran, u gepek komotno mogu da stanu prase, dve gajbe piva, šatra za 100 ljudi, vaša verenica i njen momak, rezervni točak i haubica 122mm…

Što se tiče tehničkog pregleda, sve na autu prolazi po pravilu službe, krila od aviona sam skinuo jer me prošli put nisu pustili. Automobilu su urađeni servisi, komplet generalna motora, menjač je remontovan relativno skoro, estetski je sačuvan koliko god je moguće s obzirom kako gamad po gradu vozi i kako se parkira, auto je ipak star 21 godinu, nje nov… jer da je nov, koštao bi 40 hiljada evra, a da se ne lažemo, niste ni vi nešto bili lepi kad ste imali te godine, da sad ovom lepotanu nalazite zamerke.

Ovu jahtu od gotovo 5 metara nose 18 felne sa novim original poklopcima i EIBACH PRO KIT sportskim oprugama tako da je malko niži od standardnog, ali se i bolje upravlja na putu, ne mož’ kud on ‘oće i tačka, mora gazdu da sluša.

Sve u svemu kome se sviđa taj će da ga kupi, ko će da palam*di taj ga i dalje nema, da ga vi spakujete od nule izaći će vas računica od 5.000 evra što mogu da vam i dokažem, a mene je sve to koštalo malo jeftinije jer su neki delovi sasvim slučajno ispali iz jednog kamiona u Nemačkoj ako smo se dobro razumeli…

Ta je cena koja je, za sve niže od toga možemo samo da skinemo neki deo sa njega ili da dobijete batine, pa vi vidite šta vam više odgovara…

Zamena može, ako je neki lep i atraktivan auto u pitanju, ne nudite mi neke lomove k’o Boga vas molim, jer sam dovoljno para dao već na ovog da od loma kakav je bio napravim ovo što je sad, da bar na nešto liči.

Ako vam se ne javim, na poslu sam, šaljite slike i ponude za zamenu na Viber sa broja iz oglasa… cimanje stop, biciklisti koji se razumeju u 2.5 motor takođe STOP. U zameni cena drugačija zavisno koliko ste realni sa ponudom.”

Izvor: Srbijadanas.com