KOME BISTE PRVO PRUŽILI RUKU? Test ličnosti otkriva kakav je vaš pogled na život

Extra

Izbori koje pravimo mnogo govore o nama. Oni govore mnogo o našem karakteru, moralnim vrijednostima, pa i inteligenciji.

Svakako da se nadamo da ne morate često da donosite ovakve odluke, ali zato smo za vas pripremili test koji će provjeriti kakve su vaše vrijednosti i koliko su mudri izbori koje pravite.

Pogledajte fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

1. Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećanjem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti. Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete, a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

2. Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili izigrani. Nerijetko vam prebacuju da morate da skinete ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Ipak, prijatelji vas obožavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih, piše informer.rs.

3. Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

4. Vi ste vječiti optimista i netko ko uvijek posmatra vedru stranu života. Rijetko se fokusirate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.