KUVA NA KALIŠU: Zvezda sprema OZBILJNO pojačanje

Extra

Kako Beogradski portal saznaje, Crvena zvezda čeka još jednu “puzlu u slagalici”. 

Posle fenomalne igre protiv Makabija, crveno – beli na čelu sa Dejanom Radonjićem pokazuju karakter ali i da mogu daleko u Evroligi. Sa druge strane, mediji su pre nekoliko dana najavili bivšeg NBA igrača na Malom Kalemegdanu i da su pregovori pri kraju, naime radi se o Monro Gregu.

Monro je 2010. kao sedmi pik na draftu izabran od strane Detroita, gde se zadržao pet sezone. Na kraju, u NBA ligi je vezao čitavu deceniju, a igrao je još za Finiks, Boston, Toronto i Filadelfija.

Ono što naš portal saznaje je i činjenica da Crvena zvezda ima i “plan B”, ukoliko ne bude dogovora sa Monrom.

Lesor se posle utakmice sa Makabijem oglasio.

“Ništa nije funkcionisalo, morali smo mnogo bolje, meč je izgubljen kada su poveli 20 razlike. Oni su se pitali, znali smo da protiv njih niko ne može da postigne 70 poena, zadržali su Fener na 61 prošle nedelje. Nije da nismo znali koliko su fizički jaki i agresivni u odbrani, ali izgubiti osam lopti za četvrtinu je nedopustivo. Zvezda je ušla spremna, mi nismo”, rekao je posle meča nekadašnji igrač Beograđana Matijas Lesor.

“Razočarali smo navijače, oni su nas bodrili ludo i kada smo gubili, 11 000 ljudi nije zaslužilo da gleda ovakav Makabi”, dodao je Francuz.

Izvor: beogradskiportal.rs