LIJENI STE? Prijavite se na natjecanje u ležanju u Crnoj gori, možete i zaraditi ležeći!

Extra

U crnogorskom etnoselu “Montenegro”, koje je od Nikšića udaljeno 34 kilometra, desetu godinu zaredom održat će se natjecanje u ležanju. Ovo jubilarno izdanja natjecanje održat će se danas, a početkom godine organizatori su najavili da će zbog pandemije vrijediti i neka posebna pravila.

Nagrada za pobjednika iznosit će 300 eura.

“Prva nagrada 300 eura. Pravila su ista: Uživanje, spavanje, čitanje knjiga, hrana, piće sve je dopušteno osim ustajanja”, stoji u obavijesti koja je objavljena na Facebooku. Ove godine pravila su malo izmijenjena pa će sudionicima svakih osam sati biti dopušteno da odu na toalet.

Početkom godine organizatori su priopćili da zbog koronavirusa organiziraju “natjecanje u samoizolaciji umjesto u ležanju”, prenosi N1. Svi sudionici moraju se pridržavati pravila koja predviđaju da sami borave u kolibi i nigdje ne izlaze, da održavaju kolibu čistom te da ne koriste telefon, televizor, alkohol i duhan. Organizatori su osigurali hranu za sedam dana, a ako netko bude zaista uporan, i duže. Bile su dopuštene knjige, crtanje i “sve što je zdravo za dušu čovjeka”, a pobjednik je i tada dobio nagradu od 300 eura.

Objava LIJENI STE? Prijavite se na natjecanje u ležanju u Crnoj gori, možete i zaraditi ležeći! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.