MAHIR MULALIĆ OTKRIO ŠTA MU JE MAJKA NAPISALA PRIJE SMRTI, srce da pukne: Podijelio teške momente, ZBOG NJE SE VRATIO U TAKMIČENJE

Info

Mahir Mulalić je pobijedio u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je otkrio da je pobjeda proslavljena “u organizaciji” njegove mentorke, Marije Šerifović, ali i da je prvi napustio slavlje.

“Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji”, našalio se Mahir.

2526217-mahir-mulalic-ff

Kako ističe, nije potpuno “shvatio” da je pobjednik.

“Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dvije sekunde prije proglašenja, prije nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lijep osjećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija”, rekao je on.

“Isak Šabanović je postao zvijezda i prije kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobjeda, nažalost ona nije više s nama… Volio bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina”, rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je htio da odustane.

“Poslala mi je poruku kada sam htio od svega da odustanem, samo napred, je l’ šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odelo za sledeći nastup? Sve vrijeme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram”, rekao je on u Jutarnjem programu Prve.

Izvor:Espreso