Na Marakani OBJAVILI spisak igrača koji su na PRODAJU

Extra

Posle neuspešnog napada na Ligu šampiona, Crvena zvezda će napraviti značajne promene u igračkom kadru na kraju jeseni.

Čak šestorica igrača crveno-belih naći će se “u izlogu”, a najveće iznenađenje je svakako stavljanje Loija Dionija na transfer listu, iako je početkom jula stigao na pozajmicu kao veliko pojačanje iz francuskog Anžea.

Zvezda i Anže će navodno zajedničkim snagama pokušati da nađu novu “žrtvu” koja bi pristala da daje Dioniju platu od 500.000 evra za godinu dana.

Ako se nađe neko takav, Dioni će istog leta kada je stigao i otići iz Crvene zvezde, dok bi u suprotnom ostao, jer se sigurno neće vratiti u matični klub.

Osim Francuza, crveno-beli žele da prodaju još petoricu fudbalera, koji su takođe na transfer listi. Prva dvojica su prošlogodišnji bonusi Veljko Nikolić i Njegoš Petrović, koji još od početka leta imaju dozvolu da odu, ali nema konkretnih ponuda za njih.

Zvezda bi sada bez razmišljanja prodala Srđana Babića za kog je na početku prelaznog roka od Brage odbila 1.300.000 evra i deset odsto od naredne prodaje. U tom trenutku su na stadionu “Rajko Mitić” Babića videli kao startera pored Aleksandra Dragovića, a sada su ispred njega i Miloš Degenek i Radovan Pankov.

Spisak zaključuju dva stranca koja su prošle zime stigla na Marakanu, u pitanju su Filipo Falko i Aksel Bakajoko.

“Mesi iz Salenta” nije opravdao taj nadimak, čelnici i navijači srpskog šampiona su daleko više očekivali od Italijana, kome se takođe smeši odlazak posle samo šest meseci.

Isto važi i za nekadašnjeg igrača Intera, koji se nije nametnuo treneru Stankoviću u prethodnom periodu.

Srbija Danas