NENAD PERIŠ NAPUSTIO BEOGRAD: “NISAM MOGAO VIŠE DA IZDRŽIM”: Otac nestalog Mateja otišao u Split, otkrio i razlog

NENAD PERIŠ NAPUSTIO BEOGRAD: “NISAM MOGAO VIŠE DA IZDRŽIM”: Otac nestalog Mateja otišao u Split, otkrio i razlog

Info

Nakon dva i po meseca od nestanka Mateja Periša, Nenad Periš, njegov otac vratio se u Split.

“Morao sam da se vratim kući. Tu mi je familija, ćerke, morao sam da se vratim da bih pokušao da nastavim sa onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek”, rekao je Periš i dodao:

“Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio da tražim mog Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom, koja je, moram još jednom da istaknem, obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije.”

Otac nestalog Splićanina nije više mogao da bude u gradu u kojem je njegov sin poslednji put viđen.

“Morao sam da se vratim u Split jer u Beogradu više nisam mogao da izdržim tu neizvesnost”, zaključio je Periš.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31 decembra, nakon što je izašao u beogradski klub u Beton hali kako bi se proveo sa svojim prijateljima sa kojima je došao u Srbiju gde je planirano da proslave doček Nove godine. Njegovi prijatelji su prijavili nestanak u popodnevnim časovima 31. decembra kada su shvatili da se još uvek nije vratio u apartman, kao i da mu je telefon sve vreme isključen. Ulične nadzorne kamere su snimile Periša kako trči ulicama Beograda u majici na kratke rukave, ali uprkos naporima policije da se mladić pronađe, još uvek nije poznato šta se sa njim dogodilo.