Obrao smokve u dvorištu, pa sve podijelio sa komšijama!

Extra

Lijepa fotografija iz Zemuna oduševila je mnoge na društvenim mrežama. Naime, Dragan Trifunović iz Beograda, obrao je smokve i odlučio da slatke plodove podijeli sa drugima.

Uredno je smokve rasporedio u kese i okačio na ogradi.

Pisalo se i pričalo o Skandinavcima koji višak zrelih jabuka na identičan način ostavljaju na ogradama ali evo i primjera kod nas.

Ovaj šarmantni Beograđanin je na Tviteru podijelio fotografiju uz koju je napisao : “Nova tura smokvi ubrana mojim nežnim ručicama. Ko želi neka dođe.”

Na fotografiji se vidi i uredno okačeno obaveštenje da su smokve besplatne i da se posluži ko želi. Mnogi su oduševljeni ovim postupkom i ne štede riječi hvale za Dragana.

“Ne verujem svojim očima”, “Kakav si car”, “Bravo” Vi ste još jedan dokaz da ima “ljudi”, “Kapa dole!” – komentarisali su tviteraši.

Neko je postavio pitanje da li se bilo ko, ko je uzeo smokve setio da ostavi novac, na šta je Dragan odgovorio da jedna devojka jeste ali da to zaista nije potrebno.

Ovakvi simpatični gestovi umeju da vrate vjeru u ljude. Lijepo je dijeliti, a još ljepše uzivati u osmjesima onih koji su nosili slasne smokve svojim domovima.