“Odlazim danas na ginekološki pregled…”

Zanimljivo

“Odlazim danas na ginekološki pregled, legla na sto i doktorka me pita da li je problem da prisustvuju pregledu dva studenta kako bi im objasnila postupak pregleda koji će meni raditi.

Iako mi je bilo vrlo neprijatno, još neprijatnije mi je bilo da joj kažem “e ne može” te sam pristala.

Pozove ona njih da uđu, kad ni manje ni više pored jedne djevojke koja je ušla ulazi i lik koji mi se mjesecima unazad sviđa i viđam ga po gradu redovno.

Došlo mi je da skočim s onog stola i pobjegnem. Ne znam kako sam preživjela to, VELIKA neprijatnost.

Koliki ste baksuz od nula do Ivana (ja)?”

(ispovesti.com)

BONUS

Da biste riješili problem sa kurjim okom, ljudi uglavnom idu ljekaru, jer nisu svjesni da ova biljka može biti od nevjerovatne pomoći. Uzmite jedan list od čuvarkuće, sa njega uklonite kožicu, a onda postavite na kurje oko i preko fiksirajte sa flasterom kako se list ne bi pomicao. Najbolje je ovo staviti dok ležite, jer tako ćete izazvati najbolji efekat.

Ukoliko se kurje oko nalazi duboko, onda ćete proces morati ponavljati nekoliko dana, kako biste ga u potpunosti uklonili. Koža oko kurjeg oka će se omekšati, a vi onda izvucite kurje oko.

css

Kada pojedete Iist čuvarkuće, poboljšavate probavni sistem i delujete na zdravlje cijelog tijela. Jačate imuni sistem i čuvate se od predstojećih infekcija. Dovoljan je samo jedan Iist dnevno. Možete je posaditi u saksiju ili ispred kuće i veoma je lagana za izdržavanje.

ccccs