OVO SU 3 NAJVEĆA FAVORITA U FINALU ZG, imaju najviše šanse za pobjedu: SLAŽETE LI SE?

Info

Četrnaesta sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” trajala je dvije umjesto jedne sezone, a jedini razlog za to bila je pandemija virusa korona.

Pokretač ovog šoua Saša Popović bio je prinuđen da prošle godine otkaže finale jer je u junu bio veliki talas kovida 19, ali sad kad je situacija pod kontrolom i ima znatno manje zaraženih virusom, došao je red da se takmičenje privede kraju.

Kroz studio su prošli brojni kandidati koji su svojim prisustvom ostavili trag, a često su svađe članova žirija, koji čine Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Đorđe David, Viki Miljković i Snežana Đurišić, doprinele da se na neke takmičare stavi akcenat.

Izbačeni

Među njima je svakako Vanja Knežević, koja je diskvalifikovana nakon svađe sa jednom članicom žirija. Učesnica iz Banjaluke nije htela da trpi uvrede na svoj račun, pa je na društvenim mrežama izrazila svoj stav i nezadovoljstvo povodom toga, a to ju je koštalo diskvalifikacije.

Ali priča je dobila drugačiji tok. Gledaoci iz celog regiona stali su na njenu stranu i Vanja je postala zvezda preko noći, što je, naravno, iniciralo da dobije različite ponude za saradnju, kao što je i snimanje prvog singla. I sad, kad se njene kolege iz “Zvezda Granda” bore da osvoje famozno prvo mesto u šouu, Kneževićeva uveliko promoviše pesmu “Karma”, koju je nedavno objavila. Reakcije na njen singl su odlične i po svoj prilici njoj se smeši velika karijera.

Osim nje, i Ivan Rajić je diskvalifikovan, jer nije hteo da potpiše ugovor s “Grandom” na devet godina.

Favoriti

Veliki obrt tokom takmičenja doživeo je i Isak Šabanović iz Bijelog Polja. Zahvaljujući svom prvom pojavljivanju na velikoj sceni, na kojoj je izveo pesmu “Stipu gato” Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” Željka Bebeka, Isak je kupio region. Od tog trenutka svi su saznali za njega, a popularnost koju je stekao ne dešava se svakome.

Međutim, ni to nije garancija da će trijumfovati u ovom takmičenju jer sve zavisi isključivo od SMS glasova publike. Za Zorju Pajić kažu da je nastala od demona. Svojom prvom izvedbom napravila je šou na sceni i od tada su je mnogi zavoleli.

Interesantno je da je ona radila kao ulični svirač u Knez Mihailovoj u Beogradu i da je na taj način zarađivala novac. Valentina Kuzmanović više puta se takmičila u dečjim muzičkim programima i već tada je postala prepoznatljiva. Zbog svojih godina i školskih obaveza nije mogla dovoljno da se posveti muzici, pa je čekala pravi trenutak da odraste i pokaže svoje umeće. Mnogi sugerišu da će ona poneti titulu nove zvezde “Granda”, bez obzira na to što su mišljenja podeljena.

Postigla nemoguće Krstinja smršala 90 kila za godinu dana

Krstinja Todorović srušila je sve predrasude kad je u pitanju fizički izgled. Ona je pomoću operacije želuca za godinu dana smršala oko 90 kilograma, te je totalno neprepoznatljiva. Iako joj žiri nije zamerao na kilaži, i njih je oduševila svojom promenom iz emisije u emisiju. Pored toga što ju je publika zapamtila po vokalu, njena transformacija zauvek će biti zabeležena u ovom takmičenju.

IzvorKurir