POGLEDAJ TE KOJI SU SIMPTOMI RAKA KOJI SE JAVLJAJU TOKOM OBROKA

POGLEDAJ TE KOJI SU SIMPTOMI RAKA KOJI SE JAVLJAJU TOKOM OBROKA

Info

Stručnjaci nas potiču da dobro osluškujemo tijelo i pod pretpostavkom da primijetimo ove nuspojave, posjetite stručnjaka.

Maligni rast može uzrokovati razne nuspojave, uključujući one koje utječu na žudnju. Pod pretpostavkom da primijetite transformacije, trebali biste planirati kliničku procjenu čim to vrijeme dopušta. Promjene u žudnji mogu biti posljedica raznih različitih okolnosti, iako je dobar uzrok britanske bolesti Cancer Research UK tjera da općenito odete svom liječniku opće prakse pod pretpostavkom da ste pod stresom zbog nuspojava ili promjena u vašem tijelu.

“Trebali biste vidjeti svog PCP-a ako primijetite promjenu koja vam nije eksplicitna ili s druge strane pod pretpostavkom da imate bilo kakve potencijalne znakove i nuspojave bolesti. Nuspojava možda nije zbog malignog rasta. U svakom slučaju, u slučaju da jest, što se prije prepozna, to su bolje mogućnosti uspješnog liječenja“, kažu stručnjaci. iz udruge i ističu da napredak u vezi s rutinom prehrane može upozoriti.

“Razgovarajte sa svojim PCP-om u slučaju da iskusite probleme s gutanjem koji ne nestaju. U nekim je slučajevima uobičajeno osjetiti blagu uznemirenost ili agoniju nakon jedenja ogromne, masne ili vatrene večere, međutim u slučaju da imate probavne smetnje, žgaravicu ili refluks kiseline, ili za vrijeme ili nakon večere. Jave čvrste muke posjetite stručnjaka”, jamče iz udruge

“Pojedinci koji imaju maligni rast mogu imati različite prehrambene potrebe. Određeni pojedinci se osjećaju bolje i mogu jesti tipično, dok drugi nemaju gladi i mršaju se. Bitno je provjeriti jesu li se vaše kontinuirane prehrambene potrebe promijenile”, jamče. iz Cancer Research UK.