PROCURILO! MRKELA ODLAZI: Oglasila se Zvezda MOMENTALNO!

Extra

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvene zvezde Mitar Mrkela povezivao se sa napuštanjem svoje aktuelne pozicije u prvaku zemlje usled lošeg početka sezone. Brojni promašaji prilikom sklapanja igračkog kadra je nešto što navijači najviše zameraju Mitru Mrkeli, a posle eliminacije od Šerifa iz Tiraspolja u kvalifikacijama za Ligu šampione, usledile su žestoke kritike na rad celokupnog kluba. Sezona ne izgleda ni približno ubedljivo kao prethodnih godina i upalio se alarm u Ljutice Bogdana.

Kao prvi na listi za odlazak, pojavila su se imena Dejana Stankovića i Mitra Mrkele. Od odlaska Stankovića, jasno je, nema ništa, a ni od Mrklelinog, kažu sa stadiona “Rajko Mitić” za “B92”.

Podsećanja radi, juče se pojavila informacija o potencijalnoj odluci Dejana Stankovića da klubu predloži svoju ostavku, ali ističemo, trener Crvene zvezde je, za sada, u stabilnoj poziciji.

Kriza se pojavila, a priliku da je okončaju, fudbaleri Crvene zvezde imaće protiv rumunskog Kluža u utorak kada će se odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope.

Izvor: Srbijadanas.com