Punica mi je greskom poslala svoju sliku, a onda sam trazio da mi posalje citavu. Zamolila me da nikome ne kazem i onda mi je poslala ovo

Info

Kakva promjena! Kladimo se da ga se nikad ne biste mogli sjetiti.

Na ovoj fotografiji snimljenoj u Trstu 1972. godine trebali ste prvo opaziti Zdravka Čolića. U slučaju da vam je mjesto sa malo utvrđenijom dobom, tada ste vjerovatno opazili i Davorina Popovića. Međutim, bez obzira na to koliko godina imate, kladili smo se da nemate pojma ko je dijete u centru.

Iskreno, u centru novca je Jules Van Gogh. Također, kladimo se da on nije ni bio u prvom planu vaših misli. Takođe, kako bismo mogli kad ga takvog shvatimo?

Kakva promjena – ko bi mogao reći da će se ovaj tubby razviti u takvu osobu, zar ne?

BONUS

U slučaju da ćete biti domaćin okupljanja, druženja ili vjenčanja, a vi morate nositi svoju haljinu br. 1, zalihe masti na trbuhu najočiglednije su grozne stvari koje mogu proizaći.

Navodna krizna dijeta, koja se dodatno naziva krizom, idealna je za ove događaje. Ova rutina prehrane obično se koristi u situacijama kada pojedinci nemaju puno vremena da se skinu s kilogramima, jer će pomoći u odlaganju želučane masti u samo jednoj noći!

Štoviše, ova rutina prehrane pomoći će vam u detoksikaciji i pročišćavanju tijela za 24 sata. Izuzetan režim prehrane ovisi o sokovima, smoothiejima i čajevima, s obrazloženjem da ti napitci pomažu u bržem i jednostavnijem pročišćavanju tijela.

Plan:

U 8 sati: Popijte čašu mlake vode sa limunovim sokom.

U 10 sati: Popijte čašu vode sa narančom ili iscijeđenom jabukom.

U 12 sati: Popijte malo zelenog čaja.

U 13 sati: Popijte čašu hladne vode sa sokom od šargarepe.

U 15:00: Popijte malo čaja za svoju odluku.

U 17:00: Popijte čašu normalnog soka po vašoj odluci.

U 19:00: Uzmite malo zelenog čaja.

U 21 sat: Popijte čašu vode sa sokom grejpa.

U 22 sata: Dan završavate na sličan način na koji ste ga započeli – popijte čašu mlake vode s limunovim sokom.

Napomena: Značajno je da u čajeve i sokove ne dodajete lažni šećer ili neko drugo sredstvo za učvršćivanje.

Ova se prehrambena rutina predlaže s obrazloženjem da želudac možete imati ravno za samo 24 sata. Isto tako, ovaj sistem će potpuno ribati tijelo, uzimajući u obzir sve stvari, a vi ćete se osjećati prepuno energije i puno više radosti.